IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

MUTHİŞ MUCADELEDE SON SÖZ AY NAR IN OLDUMUTHİŞ MUCADELEDE SON SÖZ AY NAR IN OLDU
Tarih : 15.02.2013 09:22  - Benzer Haberleri Göster
M. Turhan Oğan Koşusu’nu AY NAR kazandı
 
14 Şubat Perşembe günü İzmir Şirinyer Hipodromu’nda gerçekleştirilen M. Turhan Oğan Koşusu’nu (KV-8/S/DHÖW) Ayten Saltabaş’ın sahibi olduğu
AY NAR (Nevzatbey – Narçiçeği / Birader) isimli safkan, jokeyi Halis Karataş ile kazandı.
7 Nisan 2012 tarihinde İzmir Şirinyer’de katıldığı Şartlı-1 koşuyla yarış hayatına başlayan AY NAR, kariyerinin 16. startında 4. birinciliğini elde etti. 4 yaşındaki kır safkan AY NAR, son olarak 18 Kasım 2012 tarihinde İzmir Şirinyer’de katıldığı Selçuk Koşusu’nu (KV-8/S/DHÖW) kazanmıştı.
4 yaşlı 5 Arap atının katılımıyla, 2000 Metre Çim pistte gerçekleştirilen koşuda SEÇKİNER (Altaha-Sahragülü/Thunder Tiki) ikinci olurken, PELİKAN (Caş-Mencule.45/Tulrab) üçüncü, GOZZAN (Deviren-Kızımay/Sertan) da dördüncü oldu. Kazanan AY NAR için koşunun bitiriş derecesi 2.32.41 olurken, farklar Boyun-Uzak-Uzak şeklinde oluştu.
 
Koşuyu kazanan atın sahibi Ayten Saltabaş'a kupayı Sadun Oğan verdi. Şeref tribününde gerçekleştirilen törene, Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi Osman Aksoy, Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği İzmir Şubesi Başkanı Yılmaz Karapire, Erdinç Saltabaş ve İzmir Hipodrom Müdürü Orhan Karabıyık da katıldı.
 
M. TURHAN OĞAN
Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulları’nda uzun yıllar hizmet verip, Muhasip Üyelik görevlerinde bulunan merhum M. Turhan Oğan'ı, anısına düzenlenen koşu vesilesiyle bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim