IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

ENDEREFE GEÇİLMEZİM DİYORENDEREFE GEÇİLMEZİM DİYOR
Tarih : 11.03.2014 02:49  - Benzer Haberleri Göster
Adana Veteriner Hekimler Odası Koşusu’nu ENDEREFE kazandı
 
8 Mart Cumartesi akşamı Yeşiloba Hipodromu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen Adana Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Koşusu’nu (KV-8) Baran D. Cemiloğlu’nun ENDEREFE (Tamerinoğlu – Seyyare.55 /Taşkent) isimli atı jokeyi Özcan Yıldırım idaresinde kazandı.
Kum pistte 1900 metre mesafe üzerinden gerçekleştirilen koşuya 4 yaşlı 5 Arap atı katıldı. Birincilik ikramiyesi 65.000 TL olan koşuda ikinciliğiFENERLİCAN (Yalaz-Latifegül/Noktabatur) elde ederken, ADAM (Hürbatur-Neame.56/Kayhanbey) üçüncü, ATİKTAY (Atikbey-Nevin Ana/Sancaklı) ise dördüncü oldu. Kazanan ENDEREFE için koşunun bitiriş derecesi 2.19.53olurken, koşuda farklar 3 ½ Boy-1 ½ Boy-Burun şeklinde oluştu.
17 Mayıs 2013 tarihinde İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda katıldığı Şartlı 1 koşuyla yarış hayatına merhaba diyen ENDEREFE, kariyerinin 17. startında 10. birinciliğini elde etti. 4 yaşındaki kır erkek safkan, son olarak 9 Şubat günü Adana Yeşiloba Hipodromu’nda katıldığı kum pistte 2000 metre mesafeliŞartlı 5 koşuyu bugünkü jokeyi Özcan Yıldırım idaresinde kazanmayı başarmıştı.
Adana Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Koşusu’nu 2007 yılında bu yılki galipENDEREFE ile anneden kardeş olan BATUHANBEY (Emael-Seyyare.55/Taşkent) kazanırken, Cemiloğlu ekürisi geçtiğimiz yılki koşunun galibi ÇALIK ve bu yılki koşunun galibi ENDEREFE ile birlikte üst üste 2. kez bu koşuda safkanlarıyla zafere ulaşmış oldu.
 
Koşuyu kazanan atın sahibi adına Süleyman Özgezer’e kupayı, Adana Veteriner Hekimler Odası Başkanı Gaffar Aktoz verdi. Veteriner Hekimler Müzeyyen Konuralp Onuk ile Safiye Çenet Barış da Süleyman Gezer ve Adana Yarış Komiserler Kurulu Başkanı Ömer Akmaz’a günün anısına çiçek takdim ettiler. Törene, Adana Hipodrom Müdürü Teyfik Süha Mutlu ile davetliler de katıldı.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim