IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

LÖSEV Koşusunun galibi Özalbey olduLÖSEV Koşusunun galibi Özalbey oldu
Tarih : 09.11.2022 02:17  - Benzer Haberleri Göster

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) adına bu yıl 12.si gerçekleştirilen yarış (KV-7/DHÖW) 6 Kasım Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromunda saat 17.00de başladı.

4+ yaşlı safkan Arap atlarının katılımlarıyla koşulan mücadele, 1900 metre mesafe üzerinden çim pistte yapıldı.

2022 yılı Lösev Koşusunda, Ozan Kaynarcanın sahibi olduğu Özalbey (Özhaber - Asude / Thunder Tiki) jokeyi Halis Karataş idaresinde pistten galibiyetle ayrıldı. Karacabey Tarım İşletmeleri yetiştirmesi, Şafak Gümüşün antrene ettiği 4 yaşındaki al erkek safkan bu mücadelede sergilediği performansla yarış hayatının dördüncü galibiyetini hanesine yazdırmayı başardı.

9 safkanın start aldığı yarışta Kamus (Gobakbey - Kamuran / Haberbatur) ikinci olurken, Afacan (Yaşarcık - Senacan / Demirkır) üçüncü, Niğbolu (Gobakbey - Amanos / Haberbatur) dördüncü, Ciğerdelen (Sarraf - Yaprakcık / Tulyad) de beşinci sırada yer aldı.

Koşunun galibi Özalbey için bitiriş derecesi 2.07.83 olurken, farklar Boyun - 1 Boy - 1 Boy 4,5 Boy şeklinde sonuçlandı.

Yarışın ardından düzenlenen törende, kazanan safkanın sahibi Ozan Kaynarcaya ödülünü LÖSEV Marmara Bölge Koordinatörü Zuhal Ön verdi.

Törene Kulübümüz Genel Saymanı Adil Mert Kaya ve davetliler de katıldı.

LÖSEV-Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı bu yıl 25 yaşında. 35 lösemili çocukla hizmete başlayan ve günümüzde 60 binden fazla aileye el uzatan LÖSEV, 6 milyon gönüllüsü ile Türkiye’nin ve dünyanın en büyük gönüllü ağını oluşturmaktadır. 25 yılda lösemiyle, kanserle mücadele edenlerin hep yanında yer alan LÖSEV, hala ilk günkü kararlılıkla ve özveriyle hem lösemi/kanser illeti ile mücadele eden hem de maddi imkânsızlıkların pençesindeki çocukların ve ailelerinin yanında olmaya devam etmektedir. Lösemi ve kanser ile mücadelede, ilaç tedavisinin yanında sağlıklı beslenebilmenin, hijyen kurallarına uygun yaşamanın ve en önemlisi moral değerlerin hayati önemi olduğunun altını çizen, kurulduğu yıllarda LÖSEMİ hastalığından kurtulma oranı %20 lerde iken bugün LÖSANTE’de %94 iyileşme oranı ile Löseminin tedavi edilebilir bir hastalık olduğunu kanıtlayan LÖSEV, lösemi ve kanser hastası çocukları Lösemili Çocuklar Hastanesi LÖSANTE’de tamamen ücretsiz tedavi etmektedir. Lösemili Çocuklar Okulu’nda ücretsiz kolej eğitimi sağlayan LÖSEV, Ankara Gölbaşı’nda bulunan Lösemili Çocuklar Köyü’nde ise konaklama ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Bodrum - LÖSEV Otel’de yurdumuzun dört bir yanından gelen lösemiyi yenmiş çocuklara dönüşümlü olarak tatil imkânı sağlayarak en az ilaçlar kadar önemli olan moral desteği sunan LÖSEV, yüzlerce lösemili çocuğu yeniden hayata kazandırmıştır. Bugün yüzlerce çalışanı, on binlerce hasta ve aileleri, milyonlarca gönüllü ile büyük bir aile olan LÖSEV, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda tüm Türkiye’yi lösemi, kanser ve korunma yolları konularında bilinçlendirerek, köklü çözümler yaratmayı, toplumsal ve kalıcı hizmetler vermeyi sürdürmektedir. Cumhuriyetin 100. Yılı Şerefine ve LÖSEV’in 25. Yılını taçlandıracak çok büyük projeler hayata geçirecek olan, Türkiye’nin en güvenilir markaları içinde ilk 3 sırada yer alan LÖSEV bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bağışçı ve gönüllülerinin desteği ile hayat vermeye devam edecektir.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim