IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

KATRE KUPAYI KAPTIKATRE KUPAYI KAPTI
Tarih : 07.11.2015 06:08  - Benzer Haberleri Göster
Hayata Bağış Derneği Koşusu’nu KATRE kazandı

 İstanbul Veliefendi Hipodromu’nun ev sahipliğinde 6 Kasım Cuma günü kapalı ve soğuk bir havada düzenlenen Hayata Bağış Derneği Koşusu'nu(KV-8 / S / DHÖW / D);  Deniz Kurtel'in KATRE (Ağakaraca - Kırsultan / Demirkır) isimli kısrağı, jokeyi Halis Karataş ile kazandı.

4 yaşlı 9 Arap kısrağının katılım gösterdiği koşu kum (sentetik) pistte 2000 metre mesafe üzerinden koşuldu. Birincilik ikramiyesi 78.000 TL olan koşuda, FAHRİYE HANIM (Berdush-Nadya/Bleda) ikinciliği elde ederken, RENGÜL (Araslı-Yazgünü/Halid) ve DÜŞÜMDEKİ (Bilgin-Aslıkan/Volga2) tabelanın son iki sırasını paylaşan isimler oldular.

 Koşu sonrası düzenlenen törende, İstanbul İl Sağlık Müdür Yardımcısı Bekir Turan, atın sahibi adına kupayı kısrağın antrenörü Ali Aydoğan'a verdi. 

Ayrıca, Hayata Bağış Derneği Başkanı Mümin Uzunalan, Türkiye Jokey Kulübü'ne katkılarından dolayı bir teşekkür hediyesi takdim etti. Hediyeyi, Türkiye Jokey Kulübü adına Yönetim Kurulu Üyesi Sadettin Atığ aldı.
Törene Hayata Bağış Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ile davetlilerde katıldı.
Hipodroma gelen yarışseverler dernek masasına giderek bilgi alıp bağışta bulundular.

Hayata Bağış Derneği 

3 Ağustos 2012 yılında kurulan Hayata Bağış Derneği, toplumumuzda organ bağışı bilincinin gelişmesi amacıyla etkinlikler düzenlemektedir. Organ bekleyen hastalarımızın yegane umudu olan organ bağışı oranlarının artmasına katkı sağlamak için çeşitli projelerle insanların dikkatini çekmeyi amaçlamaktadır. Aktivitelerin bir çoğu daha önceden ülkemizde hatta dünyada yapılmamış ve geniş kitlelere ulaşacak nitelikte hayata geçirilmiştir.

Hayata Bağış Derneği, toplumsal bilinç çalışmalarının yanı sıra organ nakli koordinatörlerinin bireysel gelişimine katkı sağlamaya yönelik eğitimler ve sağlık profesyonellerine yönelik bilgilendirme seminerleri de düzenlemektedir. 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim