IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

Uludağ Koşusunu Canmete kazandıUludağ Koşusunu Canmete kazandı
Tarih : 09.11.2022 02:18  - Benzer Haberleri Göster

4 Kasım Cuma günü, Bursa Osmangazi Hipodromunda düzenlenen ve sezonun da, 4+ yaşlı safkan Arap atları için önemli sınavlarından biri olan Uludağ Koşusu, saat 16.00da gerçekleşti. 
 

250 milyon yıl önce Jeolojik dönemde oluştuğu tahmin edilen, Bursa ilinin en önemli noktalarından biri olan Uludağ adına düzenlenen koşu, (Açık-A3 / DHÖW) 4+ yaşlı 14 safkan Arap atının katılımıyla, kum pistte 2000 metre mesafede gerçekleşti. 



2022 yılı Uludağ Koşusunu; Anadolu Tarım İşletmesi yetiştirmesiBedri Akbulutun sahibi ve antrenörü olduğu, 4 yaşındaki kır erkek safkan Canmete (Tamerinoğlu - Nenehatun / Bodrum) jokeyi Özcan Yıldırım ile kazandı. Başarılı safkan son olarak 1 Ekim tarihinde katıldığı Türk Silahlı Kuvvetleri Koşusunu (G1) tabela dışı olarak tamamlamıştı.



Koşunun videosu için tıklayınız.

Keyifli mücadele sonucunda ikinciliği, iç kulvardan İbrahim Halil Ketme idaresinde ciddi ataklar sergileyen Bay Emir (Kaizbert - Yelhanım / Yelhan) elde ederken, Çelikkalkan (Emael - Venüs / Araslı) Gökhan Gökçe ile üçüncü, Halil Kaplan ile bu koşuya katılan Rusdamat (Kaizbert - Hasmin / Hastay) dördüncü ve Köçek (Kaizbert - Seray Kızı / Yalaz) ise Sadettin Boyraz ile beşinci oldu.

Koşunun galibi Canmete için bitiriş derecesi 2.19.72  olurken, farklar Boyun - 1 Boy - 4 Boy - Boyun  şeklinde sonuçlandı.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim