IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

Fetih Koşusunda birinciliğe  MISTER GÖRKEM uzandıFetih Koşusunda birinciliğe MISTER GÖRKEM uzandı
Tarih : 20.05.2019 08:32  - Benzer Haberleri Göster
Yarış kariyerleri birbirinden parlak 4+ yaşlı safkan İngiliz atlarını buluşturan Fetih Koşusu, 17 Mayıs Cuma akşamı İstanbul Veliefendi Hipodromunda, programın 8. mücadelesi olarak saat 20.30da gerçekleşti.
Sonucu merakla beklenen ve klas İngilizlerin üst düzey mücadelesine sahne olan 2019 yılı Fetih Koşusunda (Açık - G3) zafere uzanan isim MISTER GÖRKEM (Powerscourt - Gençceren / Kaneko) oldu. Hatice Yıldızın sahibi ve yetiştiricisi olduğu 4 yaşındaki doru erkek safkanı Mehmet Öcalantrene etmektedir. Halis Karataş ile Fetih Koşusuna katılan başarılı safkan yaşça büyük rakiplerini, etkili düzlük sprinti ile mağlup ederken, kariyerinin de 7. koşu galibiyetine ulaştı. MISTER GÖRKEM ayrıca, Ankara Koşusu (G1), Sait Akson Koşusu (G2) ve Dinçer Cebeci Koşusu (KV-9) galibidir.
Çim pistte 2400 metre mesafe üzerinden gerçekleştirilen, birincilik ikramiyesi 152.000 TL olan ve 6 safkan İngiliz atının birincilik mücadelesi verdiği koşuda ikinciliği, Selim Kaya idaresindeki FINESSE (Luxor - Flying Saucer / Eagle Eyed) elde ederken, koşuya tempo veren CORCOVADO(Toruk Macto - Tonnante / Hernando) Ayhan Kurşun ile sonlarda düşen temposu sonucunda üçüncü, Özcan Yıldırım ile Fetih Koşusunda boy gösteren ZAFER ATEŞİ (Win River Win - Gold Hyperion / Pharly) ise dördüncü olarak mücadeleyi tamamladı.
yarışı izlemek için;


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim