IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

KİTVAK Koşusunu Dragon Fire kazandıKİTVAK Koşusunu Dragon Fire kazandı
Tarih : 09.11.2022 02:32  - Benzer Haberleri Göster

5 Kasım Cumartesi akşamı İzmir Şirinyer Hipodromunda düzenlenen KİTVAK (Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı) Koşusunın startı (KV-8) saat 20.00de verildi.

Kum pistte 1400 metre mesafede düzenlenen ve 2 yaşlı İngiliz taylarının birincilik mücadelesi verdiği koşuda 6 safkan start aldı.



2022 yılı 
KİTVAK Koşusunu; Engin Ateşlerin sahibi ve yetiştiricisi olduğu, Ümüt Bulut tarafından antrene edilen doru erkek tay Dragon Fire (Torok - Happy Valentine / Thewayyouare) jokeyi Mustafa Çiçek idaresinde kazandı.

Koşunun ikinciliğini, 
Michael (Hemsworth - Make Me Smile / Sri Pekan) elde ederken, Baba Selim (Hakkar - Hapry Mare / Lockton) üçüncü, Baba Runner (Hakkar - Semestra / Spectrando) dördncü ve Ruski (Hemsworth - Kızıl Güneş / Lion Heart) beşinci olarak Kitvak Koşusunu tamamladı.

Koşunun galibi Dragon Fire için bitiriş derecesi 1.26.91 olurken, farklar 2,5 Boy - 9 Boy - 6 Boy - 1,5  şeklinde sonuçlandı.

Koşu sonrası düzenlenen törende, koşuyu kazanan tayın sahibi adına, İzmir Hipodrom Müdürü Cenk İşkaraya plaketini, KİTVAK Yönetim Kurulu Başkanı İklil Ulueren verdi.



Kazanan tayın antrenörü Ümüt Buluta plaketini, KİTVAK Mütevelli Heyeti Başkanı Ramazan Soncul verirken, jokey Mustafa Çiçek ise plaketini KİTVAK Yönetim Kurulu Başkanı İklil Uluerenin elinden aldı.



Törende ayrıca günün anısına, KİTVAK Yönetim Kurulu Üyesi Av. Yıldızay İçerler, İzmir Hipodrom Müdürü Cenk İşkaraya bir plaket takdim etti.
 

KİTVAK

KEMİK İLİĞİ TRANSPLANTASYON

VE ONKOLOJİ MERKEZİ KURMA VE GELİŞTİRME VAKFI

Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı, 1996 yılında bir onkoloji hastanesi kurma kararı ile başlamış, vakıf tarafından ilk olarak 2004 yılında Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi’ni hizmete açmıştır. Yılda 45.000 üzerinde hastaya hizmet veren ve bugüne kadar 700 hastaya kemik iliği nakli yapılan hastane, Avrupa Transplant Birliği’nden akreditasyona sahiptir. Bu süreçte hasta yakınlarının yaşadığı zorlukları fark eden KİTVAK bu kez bir konukevi açma kararı ile Ege Üniversitesi KİTVAK Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi’ni tamamlayarak 2011 yılında hizmete sunmuştur. Ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi için de çalışma başlatan KİTVAK, 2017 yılında DEÜ Kitvak - Abdulrezzak Sancak Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi’ni açmıştır. Konukevlerine desteğini sürdürmeye devam eden vakıf, daha fazla çocuğu sağlığına kavuşturmak üzere dünyadaki en gelişmiş sağlık merkezleriyle entegre olarak, yenilikleri ülkemize taşıyan, Türkiye’nin ikinci, bölgemizin ilk ve tek “Kitvak - Bilge Uysal Hücre İşleme Merkezi”ni de 26 Şubat 2021 tarihinde pandeminin ağır koşullarına rağmen tamamlamıştır. E.Ü. Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi bünyesinde faaliyet gösteren bu merkez ile onkoloji tedavisi gören çocukların Amerika ve Avrupa’daki hasta çocuklarla eşit kalitede hizmet almalarını sağlanmıştır.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim