IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

Galatasaray, 3 oyuncuyla yollarını ayırıyorGalatasaray, 3 oyuncuyla yollarını ayırıyor
Tarih : 30.12.2016 06:55  - Benzer Haberleri Göster

Galatasaray, Sigthorsson, Hamit Altıntop ve Chedjou ile sözleşmelerinin feshi için anlaştı. Tuzlaspor maçında kırmızı kart gören Yasin ve Chedjou'ya 250 biner avro ceza kesildi.

Devre arası transfer döneminin başlamasına kısa süre kala yoğun günler geçiren Galatasaray'da 3 oyuncuyla yolların ayrılması kararı alındı.

Sarı-kırmızılı kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, yapılan görüşmelerin ardından, Kolbeinn Sigthorsson, Hamit Altıntop ve Aurelien Chedjou ile sözleşmelerinin karşılıklı olarak feshedilmesi konusunda anlaşmaya varıldı.

Sigthorsson, Hamit ve Chedjou ile ikinci yarıda devam etmeyecek Galatasaray Kulübünün, konuyla ilgili açıklamayı kısa süre içinde yapması bekleniyor.

Yasin ve Chedjou'ya ağır ceza

Galatasaray Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası'nda dün yapılan Tuzlaspor maçında kırmızı kart gören ve teknik direktör Jan Olde Riekerink'in de tepkisini alan futbolcular Yasin Öztekin ile Aurelien Chedjou'ya ağır bir ceza kesti.

Kulüp yetkilileri, yapılan toplantıda, bu oyunculara uygulanacak para cezasının 250 biner avro olmasının kararlaştırıldığını aktardı.

Kolbeinn Sigthorsson'un sözleşmesi feshedildi

Galatasaray Sportif AŞ, profesyonel oyuncularımızdan Kolbeinn Sigthorsson'un sözleşmesinin karşılıklı feshedildiğini duyurdu.

Galatasaray Sportif AŞ'nin KAP'a gönderdiği açıklamada şu  fadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcumuz Kolbeinn Sigthorsson ile sözleşmemiz karşılıklı olarak feshedilmiştir. Oyuncuya  kalan kontrat bedeli olan 1.180.000 Euro yerine 400.000 Euro fesih tazminatı ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

kaynak:mynetspor


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim