IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

H.KARATAŞ İDARESİNDE ROYAL BEAUTY ÇOK RAHATH.KARATAŞ İDARESİNDE ROYAL BEAUTY ÇOK RAHAT
Tarih : 23.02.2014 07:23  - Benzer Haberleri Göster
Tarsus Ziraat Odası Başkanlığı Koşusu’nu ROYAL BEAUTY kazandı
 
22 Şubat Cumartesi akşamı Adana Yeşiloba Hipodromu’nda gerçekleştirilenTarsus Ziraat Odası Başkanlığı Koşusu’nu (KV-7/Dişi) Serdal Adalı’nınROYAL BEAUTY (Royal Abjar – Inbuilt Beauty / Giant’s Causeway) isimli kısrağı, jokeyi Halis Karataş ile kazanmayı başardı.
Kum pistte 1900 metre mesafe üzerinden gerçekleştirilen koşuya 4 ve yukarı yaşlı 9 İngiliz kısrağı katıldı. Birincilik ikramiyesi 46.500 TL olan koşuda ikinciliği DANSING RIVER (Unaccounted For-Volda River/Mujtahid) elde ederken, BANDİDAS (Goldat-Namrun/Night Shift) üçüncü, BURJ(Unaccounted For-Always Joy/Always A Classic) ise dördüncü oldu. KazananROYAL BEAUTY için koşunun bitiriş derecesi 2.01.94 olurken, koşuda farklar 3 Boy-2 ½ Boy-1 Boy şeklinde oluştu.
2 yaşlılığında start almayan ve yarış hayatına 22 Mayıs 2012 tarihinde 75. Yıl Ankara Hipodromu’nda katıldığı koşuyla başlayan ROYAL BEAUTY, kariyerinin 18. startında üst üste 2., toplamda ise 4. birinciliğini elde etti. 5 yaşındaki doru kısrak, son olarak 2 Şubat günü aynı pist ve mesafede katıldığıŞartlı 3 koşuyu aprantisi Ali Emre Tülek idaresinde kazanma başarısı göstermişti.
 
Koşuyu kazanan atın sahibine vekaleten Mustafa Yiğiter' e kupayı Tarsus Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer verdi. Koşu sonrası gerçekleştirilen kupa törenine, Adana Hipodrom Müdürü Teyfik Süha Mutlu ile davetliler de katıldı.
 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim