IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

CEM CEM 9 EYLÜL KOŞUSUNU KAZANAN İSİM OLDUCEM CEM 9 EYLÜL KOŞUSUNU KAZANAN İSİM OLDU
Tarih : 01.02.2016 04:59  - Benzer Haberleri Göster
İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 31 Ocak Pazar günü, Alsancak Koşusu ile birlikte günün bir diğer önemli randevusu olan 9 Eylül Koşusu (Açık-A2) programın 6. mücadelesi olarak düzenlendi. Başarılı safkanların start aldığı bu koşuyu,  Francesco Sponza'nın sahibi olduğu CEMCEM (d.a. Akındayım - Gloriana / Marlin)  jokeyi Halis Karataş ile kazandı. 

Kum pistte 1900 metre mesafe üzerinden gerçekleştirilen koşuya 4+ yaşlı 7 İngiliz atı katıldı. Birincilik ikramiyesi 130.000 TL olan  9 Eylül Koşusu'nda ikinciliği sonlarda dış kulvardan yaptığı etkili hücumları ile Kadir Tokaçoğlu idaresindeki FRENKLİ RÜZGARI (Royal Abjar - Maryolen / Mountain Cat) elde ederken, Mustafa Çiçek ile 9 Eylül Koşusu'na katılan SUN BURN (Strike The Gold - Sun Cat / Mountain Cat) üçüncü,  Akın Sözen idaresindeki SAINT HILARION (Yonaguska - Painted Moon / Gone West) da dördüncü oldu.


Starttan çıktığı gibi aynaya ulaşan CEMCEM için koşunun bitiriş derecesi 2.02.17 olurken, koşuda farklar 2,5 Boy - 1/2 Boy - 3 Boy şeklinde gerçekleşti.

Üst üste 2., toplamda ise 12. birinciliğine Halis Karataş idaresinde uzanan safkan, 9 Eylül Koşusu ile birlikte 1900 metre mesafedeki 2. birinciliğini (22 Şubat 2015 Osman Kapani Koşusu (KV-8)) elde etmiş oldu. CEMCEM son olarak, 15 Ocak tarihinde yine İzmir Şirinyer Hipodromu'nda katıldığı Körfez Koşusu'nu (KV-8) Özcan Yıldırım idaresinde kazanmayı başarmıştı.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim