IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

LODOS RÜZGARI ESKİ FORMUNU YAKALADILODOS RÜZGARI ESKİ FORMUNU YAKALADI
Tarih : 11.03.2014 02:43  - Benzer Haberleri Göster
Yasin Milli Koşusu’nda kazanan LODOS RÜZGARIoldu
 
8 Mart Cumartesi akşamı Adana Yeşiloba Hipodromu’nda gerçekleştirilenYasin Milli Koşusu’nu (KV-6) Mustafa Tüzün’ün LODOS RÜZGARI (Efem – Aldırmagönül / Sa’d.23) isimli safkanı, jokeyi Gökhan Kocakaya ile kazandı.
Kum pistte 1900 metre mesafe üzerinden gerçekleştirilen koşuya 4 ve yukarı yaşlı 9 Arap atı katıldı. Birincilik ikramiyesi 45.500 TL olan koşuda ikinciliğiKÖKSALAN (Halid - Fazilet / Bamka.3) elde ederken, KIBRISLI (Bilgin-Almimruhiye.21 / Rüzgar.30) üçüncü, TUNÇOĞLU (Eğrice -Tunçkaya/ Babatual) da dördüncü oldu. Kazanan LODOS RÜZGARI için koşunun bitiriş derecesi 2.16.07 olurken, koşuda farklar ½ Boy-1 ½ Boy-3 Boy şeklinde oluştu.
10 Nisan 2012 tarihinde 75. Yıl Ankara Hipodromu’nda katıldığı Başlangıç Koşusu’yla (Şartlı 1) yarış hayatına merhaba diyen LODOS RÜZGARI, kariyerinin  21. startında 5. birinciliğini elde etti. 5 yaşındaki kır erkek safkan, son olarak 13 Ağustos 2013 tarihinde 75. Yıl Ankara Hipodromu’nda katıldığı çim pistte 2200 metre mesafeli Şartlı 2 koşuyu apranti Alper Özçelikidaresinde kazanmayı başarmıştı.
 
Koşu sonrası yapılan kupa töreninde merhum Yasin Milli’nin torunu TJK Asli Üyesi Halid Milli, kazanan atın sahibi Mustafa Tüzün’e vekaleten Şefik Aydemir’e kupayı ve günün anısına bir de çiçek takdim etti. Kupa törenine, Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi Mehmet Milli ve Adana Hipodrom Müdürü Teyfik Süha Mutlu ile davetliler katıldı.
 
                                     YASİN MİLLİ
Adana doğumlu olan Yasin Milli, çiftçilikle uğraşmaktaydı. Çukurova Bölgesi'nin atçı ve yetiştiricilerinden biri olan Milli, güreş ile de özel olarak ilgilenmekteydi. Kendisini anısına düzenlenen koşu vesilesi ile bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim