IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

CORİTIBA DAN BİR BAŞARI DAHACORİTIBA DAN BİR BAŞARI DAHA
Tarih : 28.03.2015 02:17  - Benzer Haberleri Göster
Sadık Giz Koşusu’nu CORITIBA kazandı

İzmir Şirinyer Hipodromu’nda 27 Mart Cuma akşamı gerçekleştirilen Sadık Giz Koşusu’nu, Seda Demirsel’in sahibi olduğu CORITIBA (d.a. Elnadim – Thirteen Tricks / GRAND SLAM) jokey Kadir Tokaçoğlu ile kazandı. Kum pistte ve 1600 metre olarak gerçekleştirilen koşuyu 1.38.10’luk bitiriş derecesiyle tamamlayan safkan, üst üste 3’üncü toplam ise sekizinci birinciliğine ulaştı.
 4 ve daha yukarı yaşlı safkan İngiliz atlarına mahsus koşuyu (KV – 9 / S) RÜZGAR ETO (Perfect Storm – Wait For Spring / SEEKING THE GOLD) ikinci, TOPRAKBAY (Sabırlı – Lilya Ekinoks / COMMON GROUNDS) üçüncü ve SNEIJDER (Royal Abjar – Venüskızı / WOLF) isimli safkan da dördüncü olarak tamamladılar. 75.000 TL birincilik ikramiyeli koşuda farklar boyun – ½ boy – 2 boy şeklinde gerçekleşti.
 

                                   SADIK GİZ       
 
1911 yılında Aydın'da doğdu. Belçika Ziraat Okulu mezunu olan Sadık Giz, İzmir Milletvekilliği görevinde bulundu. Türkiye Jokey Kulübü Genel Sekreterliği de yapan ve görevi sırasında yarışçılığımıza önemli katkıları olan Giz, 1979 yılında vefat etti. Anısına düzenlenen bu koşu vesilesiyle kendisini bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim