IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

90. Gazi Koşusu şampiyonumuz Graystorm DUBAİDE NE ZAMAN KOŞACAK?90. Gazi Koşusu şampiyonumuz Graystorm DUBAİDE NE ZAMAN KOŞACAK?
Tarih : 13.01.2017 05:20  - Benzer Haberleri Göster
Graystorm’un ilk hedefi 19 Ocak günü Meydan Hipodromu'nda 1400 metre çim pistte koşulacak (G2) Al Fahidi Fort Koşusu olacak. Koşuda Graystorm’a Türk jokey Ahmet Çelik’in binmesi bekleniyor. Graystorm’un 25 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Dubai World Cup günü koşularına katılma rotası Al Fahidi Fort Koşusu’nda alacağı dereceye göre netlik kazanacak. Koşunun toplam ikramiyesi 250 bin dolar birincilik ikramiyesi ise 150 bin dolar olarak belirlendi.
Ahmet Güzelocak’ın sahibi olduğu 2013 doğumlu Graystorm, 2016’da Erkek Tay Deneme Koşusu’nu kazandıktan sonra 90. Gazi Koşusu’nda da potoyu önde geçerek, 15 yıl aradan sonra “Üçlü Taç - Triple Crown” yapma fırsatına yaklaşan ilk safkan olmuştu. Başarılı aygır Luxor’un oğlu olan Graystorm katıldığı 12 koşuda, 6 birincilik, 5 ikincilik ve bir de üçüncülük elde etti.

Ülkemiz atçılığını Dubai’de temsil edecek olan 90. Gazi Koşusu şampiyonu Graystorm, uzun bir yolculuğun ardından Dubai’ye ulaştı ve ahırına yerleşerek dinlenmeye alındı. 26 Aralık gecesi İstanbuldan THY kargo uçağı ile yola çıkan safkan, 27 Aralık günü Dubai’ye indi. Graystorm ilk kenterini de 29 Aralık sabahı yaptı.

Önümüzdeki günlerde idmanlarına başlayacak olan Graystorm’un sahibi Ahmet Güzelocak, Dubai’ye gitme kararı ve safkanın son durumu hakkında şunları söyledi: “Graystorm’un Dubai serüveni, TJK Başkanı Sayın Yasin Kadri Ekinci'nin Erkek Tay Deneme Koşusu’nu kazandıktan sonra "Dubai’ye gider miyiz?” diye sormasıyla başladı. Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Milletçe birlik beraberliğe ihtiyacımız olduğu şu günlerde Graystorm ile sportif heyecanı ve birlikteliği yaşatmak istiyoruz. Safkanımız Ankara Koşusu’ndan sonra hazırlıklarına İzmir’de devam etti. İnşallah 19 Ocak’ta Meydan Hipodromu’nda bir yarış hedefliyoruz. Ekibimize  antrenörümüz Barış Vatansever ve  seyisimiz Bayram Demirkıran da katılacak. 1 hafta kala da jokeyimiz Ahmet Çelik Dubai’ye gidecek ve safkanımızı çalıştıracak.  Dualarla gönderdiğimiz Graystorm'un bizlere başarılar müjdelemesini temenni ediyorum. Bu vesileyle bir kez daha  Sayın Başkanımız Yasin beye, camiamıza ve yarışseverlerimize destek dolu mesajları için en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Herkese mutlu bir yıl diliyorum." 

 

 

 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim