IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

 Ceyhan Koşusu’nu kazanan COOGER geçilmezliğini korudu Ceyhan Koşusu’nu kazanan COOGER geçilmezliğini korudu
Tarih : 11.01.2016 05:04  - Benzer Haberleri Göster
TJK'nın ilk Başkanı
Fevzi Lütfi Karaosmanoğlu Koşusu'nu KINOWA kazandı
 
Türkiye Jokey Kulübü’nün Kurucu Üyesi ve ilk Başkanı olan merhum Fevzi Lütfi Karaosmanoğlu anısına düzenlenen koşu, 10 Ocak Pazar günü, programın 4. Koşusu olarak saat 16:30'da İzmir Şirinyer Hipodromu’nda düzenlendi.
 
Türkiye Jokey Kulübü’nün Saim Önhon, Halim Sait Türkhan, Nejat Evliyazade ve Sait Akson ile birlikte Kurucu Üyesi olan ve 1981 yılından bu yana aralıksız olarak düzenlenen 2016 yılı Fevzi Lütfi Karaosmanoğlu Koşusu'nu (Açık - G3) Oğuz Dağlaroğlu'nun KINOWA (Mountain Cat - October Baby / Eagle Eyed) isimli safkanı jokeyi Akın Sözen ile kazanmayı başardı.
 
Ceyhan Koşusu’nu kazanan COOGER geçilmezliğini korudu

Adana Yeşiloba Hipodromu’nda kış yarış sezonunun önemli mücadelelerinden olan Ceyhan Koşusu (Açık – A3) bu yıl 10 Ocak Pazar günü gerçekleştirildi. 3 yaşlı 6 İngiliz tayının katıldığı koşuyu Eray Hazar’ın COOGER (Victory Gallop – Caminando / Mountain Cat) isimli tayı, jokey Gökhan Kocakaya idaresinde son metrelerdeki etkili atakları sonucunda kazanarak geçilmezliğini korudu.

95.000 TL birincilik ikramiyeli Ceyhan Koşusu’nda kazanan Cooger’ın ardında ikinciliği EUPRHATES (Curlin-Sacred Sue/Holy Bull) elde ederken, FOREVER HERE (Lion Heart-Güldemin Kızı/Manila) üçüncü, koşuya katılan tek dişi tay PİANO PİANO (Victory Gallop-High Hope/Desert Sound) ise dördüncü oldu.


Kum pistte 1500 metre mesafede kazanan COOGER fotoyu geçerken kronometreler 1.33.74’ü gösterdi. Koşuda farklar ise 2.5 Boy-2.5 Boy-Uzak şeklinde sonuçlandı.

3 Kasım 2015 günü Adana Yeşiloba Hipodromu’nda kazanarak yarış hayatına başlangıç yapan COOGER akabinde  17 Kasım ve 27 Aralık tarihlerinde 2 Handikap koşudan da galibiyetle ayrıldı. 3 yaşlı olarak katıldığı ilk mücadele olan Ceyhan Koşusu’ndan da zaferle ayrılan Cooger, 4’te 4 yaparak geçilmezliğini bir sonraki yarışına taşımış oldu.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim