IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

DIVINE RIVER ,TÜRK KALP VAKFI KOŞUSUNU KAZANDIDIVINE RIVER ,TÜRK KALP VAKFI KOŞUSUNU KAZANDI
Tarih : 17.04.2014 04:06  - Benzer Haberleri Göster
Türk Kalp Vakfı Koşusu’nu DIVINE RIVER kazandı
 
İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda 16 Nisan Çarşamba akşamı gerçekleştirilen günün bir diğer kupalı mücadelesinde, 4 ve daha yukarı yaşlı safkan İngiliz kısrakları, Türk Kalp Vakfı Koşusu için birincilik mücadelesi verdiler. Çim pistte ve 1900 metre mesafe üzerinden yapılan koşunun galibi,Gökhan Alveroğlu’nun DIVINE RIVER (Divine Light – Wanganui River / UNFUWAIN) isimli safkanı oldu. Jokeyi Akın Sözen idaresindeki safkan, “1.57.15” lik bitiriş derecesiyle tamamladığı koşuyla birlikte 25’inci startında 3. birinciliğini kazandı.
 
Birincilik ikramiyesi 52.500 TL olan koşudan (KV – 6 / D) PAN AMORE(Unaccounted For – Ilitya / FANTASTIC FELLOW) ikinci, MY DAUGHTER(Unaccounted For – Macao / DOYOUN) üçüncü ve GOLDEN STEP (Gold Away – Chanteleau / A.P.INDY) isimli kısrak da dördüncü olarak ayrıldı. Koşunun farkları ise 1 boy – ½ boy – burun şeklinde gerçekleşti.
 
 Koşuyu kazanan atın sahibi Gökhan Alveroğlu kupasını, Türk Kalp Vakfı Başkan Yardımcısı Hayriye Midillioğlu’nun elinden aldı. Başkan Yardımcısı Hayriye Midillioğlu ayrıca, Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı’ya günün anısına kupa takdim ederek verilen desteklerden dolayı teşekkür etti. Şeref tribününde gerçekleştirilen kupa törenine Türkiye Jokey Kulübü Muhasip Üyesi Dr. Ender Aydıner de katıldı.
 Antrenör adına Gökhan Alveroğlu’na plaketini Türk Kalp Vakfı 
Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Ökçün verdi
 Akın Sözen plaketini Türk Kalp Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi 
Şevket Ayaz’ın elinden aldı


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim