IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

MÜTHİŞ TEKME MÜTHİŞ TEKME
Tarih : 03.06.2016 06:43  - Benzer Haberleri Göster

Bruno Alves Harry Kane'e uçan tekme attı

Fenerbahçe'nin deneyimli stoperi, dün gece oynanan İngiltere - Portekiz hazırlık karşılaşmasında Harry Kane'e uçan tekme atınca direk kırmızı kartı gördü.

Euro 2016'ya 7 gün kala hazırlık karşılaşmaları sürüyor.. Bruno Alves dün Wembley'de oynanan Portekiz'in İngiltere ile oynadığı hazırlık maçında gördüğü kırmızı kartla gündem oldu. Nani'nin Portekiz milli takım kaptanı olarka çıktığı hazırlık maçınca bir başka Fenerbahçeli Bruno Alves İngiltere'de harika bir sezon geçiren Harry Kane'e yaptığı sert hareket nedeniyle kırmızı kart gördü.

Karşılaşmanın 35. dakikasında bir hava topu mücadelesinde Kane'in kafasını uzattığı topa uçarak hamle yapan Alves'in ayağı, sert bir şekilde golcü oyuncunun başına geldi. Maçın hakemi Marco Guida, deneyimli oyuncusu doğrudan kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. 

Alves de Portekiz Milli Takım kariyerindeki ilk kırmızı kartı görmüş oldu. Fenerbahçe ile olan sözleşmesi bitecek olan 34 yaşındaki oyuncunun sarı-lacivertli takımdaki geleceği halen belirsizliğini koruyor. Öte yandan karşılaşmayı İngiltere 86. dakikada Chris Smalling'in golüyle 1-0 kazandı.
KAYNAK:MYNET



YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim