IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

SON DAKİKA-Avrupa Liginde Galatasaray ve Fenerbahçenin rakipleri belli oldu!SON DAKİKA-Avrupa Liginde Galatasaray ve Fenerbahçenin rakipleri belli oldu!
Tarih : 17.12.2018 02:03  - Benzer Haberleri Göster

UEFA Avrupa Ligi kura çekimi sonuçları açıklandı. Avrupa Liginde Galatasaray ve Fenerbahçenin rakipleri belli oldu. Fenerbahçe Rusya temsilcisi Zenit ile Galatasaray ise Portekiz ekibi Benfica ile eşleşti. Son 32 turu ilk maçları 12-14 Şubat, rövanşları ise 20-21 Şubat 2019 tarihlerinde yapılacak. İşte UEFA Avrupa Ligi kura çekimi sonuçları

UEFA Avrupa Liginde son 32 turu kuraları çekildi.  Fenerbahçe, Rusyanın Zenit, Galatasaray da Portekizin Benfica takımıyla eşleşti.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki iki numaralı organizasyonunda son 32 turu eşleşmeleri, İsviçrenin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezinde gerçekleştirilen kura çekimi sonucu belli oldu. Aynı ülke ya da gruptan takımların yanı sıra Rus ile Ukrayna kulüplerinin eşleşemeyeceği kura çekilişine, Avrupa Ligi gruplarında ilk iki sırayı alan 24 ve UEFA Şampiyonlar Liginden elenen 8 takım katıldı. Son 32 turu ilk maçları 12-14 Şubat, rövanşları ise 20-21 Şubat 2019 tarihlerinde yapılacak. Fenerbahçe ve Galatasaray, ilk karşılaşmalarını sahalarında oynayacak.

İŞTE EŞLEŞMELER

FENERBAHÇE - Zenit
GALATASARAY - Benfica
Viktoria Plzen - Dinamo Zagreb
Club Brugge - Salzburg
Rapid Wien - Inter
Slavia Prag - Genk
Krasnodar - Bayer Leverkusen
Zürih - Napoli
Malmö - Chelsea
Shakhtar Donetsk - Eintracht Frankfurt
Celtic - Valencia
Rennes - Real Betis
Olympiakos - Dinamo Kiev
Lazio - Sevilla
Sporting Lizbon - Villarreal
BATE - Arsenal

 

FİKSTÜR BELLİ OLDU

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu kura çekimi bugün gerçekleştirilirken, Galatasaray ve Fenerbahçenin rakipleri ile oynayacağı müsabakaların tarihleri de belli oldu.

İsviçrenin Nyon kentinde yapılan kura çekiminde, Galatasarayın rakibi Portekizin Benfica takımı olurken, Fenerbahçe ise Rusyanın Zenit takımı ile eşleşti.

Galatasaray, Benfica ile ilk maçını 14 Şubat 2019 tarihinde Türk Telekom Stadyumunda, rövanş maçını 21 Şubat 2019 tarihinde deplasmanda oynanacak.

Fenerbahçe ise Zenit ile ilk ayak maçında 12 Şubat 2019da Ülker Stadyumunda, rövanş maçında 21 Şubat 2019da deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Galatasaray ve Fenerbahçe ilk maçlarını İstanbulda oynayacağı için, maçların aynı güne denk gelmemesi adına sarı lacivertli takım 12 Şubat 2019 Salı günü, sarı kırmızılı takım ise 14 Şubat 2019 Perşembe günü rakiplerini ağırlayacak.Resmi


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim