IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

ÖZLENEN SAFKAN FLY BY MEÖZLENEN SAFKAN FLY BY ME
Tarih : 06.08.2015 04:47  - Benzer Haberleri Göster
Atilla Özsoy Koşusu’nu FLY BY ME kazandı
 
5 Ağustos Çarşamba akşamı İstanbul Veliefendi Hipodromu’nun ev sahipliğinde Atilla Özsoy anısına gerçekleştirilen koşuyu (KV-8) Barış Kaya’nın FLY BY ME (Karabeyhan – Lady Fi / Among Men) isimli safkanı, startla birlikte aldığı liderliği fotoya kadar koruyarak jokey Sadettin Boyraz idaresinde kazanmayı başardı.
 3+ yaşlı 6 İngiliz atının start aldığı Atilla Özsoy Koşusu, 1900 metre çim pistte düzenlendi. Birincilik ikramiyesi 78.000 TL olan koşunun ikinciliğini elde eden isim RAIN OVER ME (Divine Light-Silk/Red Bishop) olurken, ARTIC MAN (Fernando-Arrive/Almutawakel) üçüncü, DARK RAIN (Win River Win-Nikita/Reprimand) de dördüncü oldu. Kazanan FLY BY ME için koşunun bitiriş derecesi 1.55.04 olurken, farklar Uzak-1 Boy-Baş şeklinde sonuçlandı.
 
2012 yılında Sakarya (G2), 2013 yılında ise Erkek Tay Deneme (G1), Ankara (G1), Cumhurbaşkanlığı (G1), Mimar Sinan (G3) ve Kocatepe (G3) gibi birbirinden önemli koşuları kazanma başarısı gösteren FLY BY ME, Ekim 2013’ten bu yana süre gelen birincilik hasretine son vererek kariyerinin 20. startında 9. galibiyetini elde etti.
 
Koşuyu kazanan atın sahibi adına Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi Halil Durmuş’a kupayı Levent Özsoy verdi. Koşuyu kazanan atın antrenörü Yılmaz Kahraman plaketini Dalım Özsoy’dan alırken, jokey Sadettin Boyraz’a plaketini Atilla Özsoy takdim etti.
 Şeref tribününde gerçekleştirilen kupa törenine, Türkiye Jokey Kulübü Muhasip Üyesi H. Turgut Alakuş, Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyeleri, Özsoy Ailesi ile davetliler katıldı.  
 
 

                                 Atilla Özsoy
 
Atilla Özsoy 1930 yılında İstanbul'da doğdu. Birleşik Alman İlaç Fabrikası T.A.Ş. Müdürlüğü'nden emekli oldu. Tekstil, hazır giyim, ambalaj ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren Özsoy Şirketler Grubu İdare Meclisi Başkanlığı yaptı. 1985 yılında Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi seçildi. TJK Yönetim Kurulu'nda da görev aldı. At sahipliği ve yetiştiricilikle uğraştı. 13 Kasım 2013 tarihinde aramızdan ayrılan Atilla Özsoy'u bu koşu vesilesiyle saygı ve rahmetle anıyoruz.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim