IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

FLAŞ! Felipe Melo InterdeFLAŞ! Felipe Melo Interde
Tarih : 01.09.2015 07:14  - Benzer Haberleri Göster
Uzun süre Inter Milan ile flört edip 2 hafta önce Galatasaray ile yeni sözleşme yapan Felipe Melo'nun Türkiye kariyeri bu kez sona erdi.
Inter kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Felipe Melo'nun bonservisiyle birlikte transfer edildiği ve Alex Telles'in de satın alma opsiyonuyla birlikte kiralandığı duyuruldu.

Felipe Melo için 3.7 Milyon Euro bonservis bedeli verilecek ve bu bedel bonuslarla birlikte 5.2 Milyon Euro'ya kadar ulaşabilecek. Melo, Inter'den yıllık 3 Milyon Euro ücret alacak.

Inter, Galatasaray'ın bir diğer Brezilyalı futbolcusu sol bek Alex Telles için de 1.55 Milyon Euro kiralama bedeli verecek ve satın alma opsiyonu da 8.5 Milyon Euro karşılığında İtalyan kulübünde olacak.

Sezon bitiminin ardından Galatasaray'dan ayrılmak istediğini söyleyip kendisine takım arayan Felipe Melo, eski teknik direktörü Roberto Mancini'nin çalıştırdığı Inter Milan'a çok yaklaşmış ancak iki kulüp arasındaki uzun süren pazarlıklar sonuçsuz kalmıştı.

Bunun üzerine yeni sezon başlamadan konuyu nihai çözüme kavuşturmak isteyen Galatasaray harekete geçip 13 Ağustos'ta Brezilyalı yıldızın sözleşmesini 3 yıl daha uzatmıştı.

Sarı kırmızılılarda 4 sezon geçiren 32 yaşındaki Felipe Melo, ilk 2 sezonunda kiralık olarak oynamış ve ardından 2013 yazında bonservisi 3.75 Milyon Euro karşılığında Juventus'tan satın alınmıştı.

Brezilyalı yıldız, Galatasaray'da toplam 154 resmi maça çıktı ve 18 gol atıp 12 de asist yaptı.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim