IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

KAPANIŞ MAÇINDA CİMBOM KAYSERİSPORU GOLE BOĞDUKAPANIŞ MAÇINDA CİMBOM KAYSERİSPORU GOLE BOĞDU
Tarih : 15.08.2017 06:21  - Benzer Haberleri Göster

Galatasaray 4 - 1 Kayserispor

Geçtiğimiz sezon taraftarını hayal kırıklığına uğratan ve sezona da Östersunds kazası ile başlayan Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in ilk hafta maçında Türk Telekom Stadyumu'nda Kayserispor'u 4-1 mağlup etti ve oynadığı güzel futbol ile de taraftarına kendini affettirdi. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri Tolga Ciğerci, Belhanda ve Gomis (2) attı. Kayserispor'un tek sayısı ise Levent Gülen'den geldi. Kayserispor'da Lopes, 85. dakikada gördüğü ikinci sarı kartla oyun dışı kaldı ve konuk ekip mücadeleyi 10 kişi tamamladı.

por Toto Süper Lig'in ilk haftasında Galatasaray, Kayserispor'u konuk etti.

Sahadan 4-1'lik galibiyetle ayrılan Cimbom, lige iyi bir başlangıç yaptı ve Östersunds kazasının ardından taraftarı ile barıştı. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri Tolga ciğerci, Belhanda ve Gomis (2) attı. Kayserispor'un tek sayısı ise Levent Gülen'den geldi.

Galatasaray mücadeleye çok hızlı ve etkili başladı. Oyunun kontrolünü ilk dakikalarda itibaren eline alan Cimbom, rakibinin çıkmasına izin vermedi ve rakip yarı alanda gol aradı.

Tudor'un öğrencileri baskılı oyunun karşılığını 16. dakikada aldı. Sağ kanattan müthiş hareketlerle son çizgiye inen Rodrigues'in sert ortasına kale önünde Tolga Ciğerci dokundu ve takımını 1-0 üstünlüğe taşıdı.
Golün ardından üstün oyununu devam ettiren Galatasaray, beklemediği dakikalarda kalesinde golü gördü. 29. dakikada Deniz Türüç'ün sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Levent Gülen kale önünde bomboş kafayı vurdu, Muslera'nın müdahalesine rağmen ağlarla buluşan top maça denge getirdi: 1-1

Bu gol Kayserispor'u umutlandırsa da ev sahibi ekip golleri peşpeşe buldu. Önce sahneye Belhanda sahneye çıktı ve 35. dakikada takımını 2-1 öne geçirdi. Bu golün hemen 2 dakika sonrası Gomis çok şık bir gol atarak farkı 2'ye çıkardı. 3-1.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Galatasaray, soyunma odasına 3-1'lik üstünlükle gitti.
Mücadelenin ikinci devresinde de Galatasaray, oyunu yönlendiren taraf oldu. Ev sahibi ekip Gomis, Belhanda ve Tolga ile yine net fırsatlar yakaladı. Galatasaray'ın dünyaca ünlü yıldızı Gomis, 87. dakikada skoru 4-1'e getirdi.

Kayserispor'da Lopes, 85. dakikada gördüğü ikinci sarı kartla oyun dışı kaldı ve konuk ekip mücadeleyi 10 kişi tamamladı.

Sahadan 4-1'lik galibiyetle ayrılan Galatasaray 3 puana yükseldi. Kayserispor ise ligde puanla tanışamadı.

GALATASARAY 4 - 1 KAYSERİSPOR
STAT: Türk Telekom
HAKEMLER: Halis Özkahya, Mehmet Cem Satman, Hakan Yemişken
GALATASARAY: Muslera, Mariano, Serdar Aziz, Maicon, Linnes, Tolga Ciğerci, Fernando (Dk. 82 Koray Günter), Rodrigues, Ndiaye (Dk. 73 Sinan Gümüş), Belhanda (Dk. 87 Eren Derdiyok), Gomis
KAYSERİSPOR: Lung, Lopes, Levent Gülen,  Kana Bıyık, Sapunaru, Güray Vural, Boldrin (Dk. 46 Ryan Mendes), Espinoza (Dk. 56 Stephane Badji), Deniz Türüç, Gyan (Dk. 71 Geoffrey Bia), Umut Bulut
GOLLER: Dk. 16 Tolga Ciğerci, Dk. 35 Belhanda, Dk. 37, 87 Gomis (Galatasaray), Dk. 29 Levent Gülen (Kayserispor)
SARI KARTLAR: Belhanda, Sinan Gümüş (Galatasaray), Boldrin, Espinoza, Lopes (Kayserispor)
KIRMIZI KART: Dk. 85 Lopes (Kayserispor)
KAYNAK:MYNETSPOR


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim