IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

Galatasarayın Ianis Hagi için yaptığı transfer teklifi canlı yayında açıklandı!Galatasarayın Ianis Hagi için yaptığı transfer teklifi canlı yayında açıklandı!
Tarih : 22.06.2019 03:05  - Benzer Haberleri Göster

Babası Gheorghe Haginin teknik direktörü ve aynı zamanda sahibi olduğu Viitorulda forma giyen Ianis Haginin adı, uzun bir süredir Galatasarayın transfer gündemini meşgul ediyordu. Romanya Futbol Federasyonunun eski başkanı Dumitru Dragomir, sarı kırmızılı ekibin 20 yaşındaki genç yıldızla ilgili yaptığı teklifi canlı yayında açıkladı.

Romanya U21 milli takım forması giyen Haginin oğlu Ianis Hagi için Romanyadan, Galatasarayla alakalı bir açıklama geldi. Transfer döneminde Avrupa kulüplerinin gözdesi olan Ianis Hagi için Romanya Futbol Federasyonu eski başkanı Dragomir, Türkiyeden 8 milyon Euro değerinde teklif olduğunu söyledi.

Dumitru Dragomir, Bana göre Ianis Haginin değeri 15 milyon euronun da üzerinde. Hangi takım olduğunu bilmiyorum ama Türklerin oyuncu için 8 milyon euroluk bir teklif yaptığını duydum. Bu takım bence Galatasaraydır dedi.

Galatasarayın efsanevi ismi Hagiden sonra oğlu Ianis için de girişimlerde bulunduğunun ortaya çıkması üzerine konuşan eski Rumen futbolcu Helmuth Duckadam ise, Haginin Ianisi 8 milyon euro karşılığında bırakıp bırakmayacağı konusunda hiçbir fikrim yok. Zira Galatasaray gibi her yıl Avrupa kupalarında oynayan bir takımdan söz ediyoruz yorumunu yaptı.

GALATASARAYA HAYIR DEMEM

Antalyanın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Merkezinde Viitorulun kamp yaptığı otelde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ianis Hagi, Hagi isminin Galatasaray için ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Galatasaray çok büyük bir kulüp ama gelecek ne gösterir bilemiyorum. Tabii ki Galatasaraya hiçbir zaman hayır demem dedi. İstanbul doğumlu olduğunu hatırlatan Ianis, kendisini yarı Türk hissettiğini ifade etti.

2018 yılının kendisi için çok başarılı geçtiğinin altını çizen Ianis Hagi, Benim için olağanüstü bir yıldı. Bir sene önce Fiorentinadan doğrudan buraya kampa transfer olarak geldim. Bana göre çok iyi bir karar aldım. Çünkü Fiorentinada fazla oynama şansı bulamadım. Burada ise çok iyi bir dönem geçirdim ve kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum ifadelerini kullandı.


Şu an Viitorul da mutlu olduğunu ancak kariyeri için bir adım atmak istediğini vurgulayan Ianis, Türkiyede doğmuş olduğum için Türkiyede oynamak da isterim ama ne olacağını zaman gösterecek diye konuştu. Avrupa Şampiyonası U21 Elemelerinde oynanan maçta Romanya, İngiltereyi 4-2 mağlup ederken Ianis Hagi müsabakada Romanyanın 3. golünü atan isim oldu.

lANİS HAGİ KİMDİR?

Dünya futbol tarihinin unutulmaz isimlerinden Hagi’nin oğlu olan Ianis Hagi 1998 yılında Hagi’nin Türkiye’de olması sebebi ile İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Hagi takımı alt yapısında futbol yaşantısına adım atmış ardından babasınında hem sahibi olduğu hemde teknik direktörlük yaptığı FC Viitorul takımına transfer olmuştur. 2016 yılında ise İtalyan takımı Fiorentina takımına transfer olmuştur. Genç yıldız şuan eski kulübü olan Viitorulda forma giymektedir. Ianis Hagi her iki ayağınıda kullanabilmekte ve ofansif orta saha mevkiinde görev yapmaktadır.

kaynak:mynet


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim