IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

GALİPHAN KUPAYI KAPTIGALİPHAN KUPAYI KAPTI
Tarih : 23.04.2015 06:30  - Benzer Haberleri Göster
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Koşusu’nu GALİPHAN kazandı
 
22 Nisan Çarşamba gecesi, İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda düzenlenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Koşusu’nu (Açık - A3); Talip Öztürk’ün GALİPHAN (Halling – Valleria / Sadler’s Wells) isimli safkanı,  jokeyi Gökhan Kocakaya ile kazandı.
Dört ve daha yukarı yaşlı 12 safkan İngiliz atının katılımıyla, 1900 metre çim pistte gerçekleştirilen 126.000 TL ikramiyeli koşuyu; KALİMDOR (Cape Cross-Dawn Surprise/Theatrical) ikinci, PERFECT WARRIOR (Perfect Storm-Star Flicker/Woodman) üçüncü, SWEET BREW (Montjeu-Sword Tigress/Tiger Hill) de dördüncü olarak tamamladı.

Kazanan GALİPHAN için koşunun bitiriş derecesi 1.59.35 olurken, farklar 4,5 Boy - 1/2 Boy - 1,5 Boy şeklinde oluştu.

GALİPHAN 17. startında 5'nci birinciliğini elde etti. İlk kez bu düzeyde bir koşu kazanan Halling'in 4 yaşındaki doru safkanı, son olarak aynı hipodromda 7 Mart Cumartesi günü 2100 metre kum (sentetik) pistte düzenlenen Prof. Dr. Akın Finci Koşusu’nu (KV 7) kazanma başarısı göstermişti.
 
Koşuyu kazanan atın sahibi ve Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Başkanı Talip Öztürk'e kupayı, Türkiye Jokey Kulübü Genel Sekreteri Necati Demirkol verdi.
 
 Şeref tribününde yapılan törene,  Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Can Polat Eyigün, ile TJK Asli Üyeleri Sadettin Sükan ile Edip Çizmeci de katıldı.
 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim