IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

Sadun Eşref Güney Atığ Koşusu’nu  RADYOCU kazanarak 2’de 2 yaptıSadun Eşref Güney Atığ Koşusu’nu RADYOCU kazanarak 2’de 2 yaptı
Tarih : 19.07.2015 05:26  - Benzer Haberleri Göster

19 Temmuz Pazar günü birbirinden önemli ve seyir zevki yüksek koşulara ev sahipliği yapan İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda 2 yaşlı tayların katılımıyla 1200 metre çim pistte Grup 3 koşu gerçekleştirildi. Sadun Eşref Güney Atığanısına düzenlenen ve son metreleri nefes kesen bir birincilik mücadelesine sahne olan koşuyu (Açık - G3Gökhan Alveroğlu’nun RADYOCU (Sri Pekan - Cabarette / Mujtahid) isimli tayı, jokey Halis Karataş ile kazandı.

 

Birincilik ikramiyesi 126.000 TL olan ve 2 yaşlı 6 İngiliz tayının katıldığı Sadun Eşref Güney Atığ Koşusu’nda uzun süre tempoyu belirleyen İLKAAN (Lion Heart-Orhideya/Bin Ajwaad) ikinci olurken, WARRIOR GIRL (Fernando-Gimme Hope Joanna/Sri Pekan) ve FLY TIME (Kaneko-Exeter/Mujtahid) tabelanın son iki sırasını paylaşan isimler oldular.

 

Kazanan RADYOCU potoyu geçerken kronometreler 1.12.32’yi gösterdi. Koşuda farklar ise Baş - 4 Boy - 1 Boy şeklinde kayıtlara geçti.

 

3 Temmuz günü bugünkü pist ve mesafede katıldığı Sadettin Koşusu’nu (Şartlı 1) kazanarak yarış hayatına merhaba diyen RADYOCU, Sadun Eşref Güney Atığ Koşusu galibiyetiyle birlikte 2’de 2 yaptı ve geçilmezliğini sürdürdü.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim