IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

Avrasya Ekonomi Zirveleri Koşusu’nu MY BILLIONAIRE kazandıAvrasya Ekonomi Zirveleri Koşusu’nu MY BILLIONAIRE kazandı
Tarih : 07.04.2016 06:44  - Benzer Haberleri Göster
Avrasya Ekonomi Zirveleri Koşusu’nu
MY BILLIONAIRE kazandı

İstanbul’da gerçekleştirilen “19. Avrasya Ekonomi Zirvesi” kapsamında, Türkiye Jokey Kulübü tarafından bu yıl 8. kez düzenlenen Avrasya Ekonomi Zirveleri Koşusu (KV-7) yarış programının 3. mücadelesi olarak gerçekleşti. 
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Koşusu ile birlikte, 6 Nisan Çarşamba gününün bir diğer önemli randevusu olan ve son derece keyifli bir mücadelenin tanıklık edildiği  Avrasya Ekonomi Zirveleri Koşusu'nu (KV-7), Tuğrul Mutlu'nun MY BILLIONAIRE (Victory Gallop - Vaselina / Giant's Causeway) isimli tayı, jokeyi Gökhan Kocakaya ile kazanmayı başardı.
Kum (Sentetik) pistte 1500 metre mesafe üzerinden gerçekleştirilen koşuya, 3 yaşlı 5 safkan İngiliz tayı katıldı. Birincilik ikramiyesi 48.000 TL olan ve geçmiş koşu performansları başarılı olan safkanların start aldığı mücadelenin  ikinciliğini, Selim Kaya ile Avrasya Ekonomi Zirveleri Koşusu'na katılan DAYIM BENİM (Lion Heart - St Clair Ridge / Indian Ridge) elde ederken, Ayhan Kurşun idaresindeki TOMS (Luxor - Şahinazın / Sea Hero) üçüncü, HILL HEAD (Powerscourt - Colenels Love / Strike the Gold) da dördüncü oldu.

Kazanan MY BILLIONAIRE için koşunun bitiriş derecesi 1.30.78 olurken, koşuda farklar ise 3 Boy - 3 Boy - Uzak şeklinde oluştu.

Üst üste 2., toplamda ise 4. birinciliğine ulaşan doru erkek safkan MY BILLIONAIRE, kariyerinin en önemli koşu galibiyetine, Avrasya Ekonomi Zirveleri Koşusu'nu (KV-7) kazanarak ulaştı.

Koşu sonrası düzenlenen törende, koşuyu kazanan atın sahibi Tuğrul Mutlu'ya kupasını, Bosna Hersek Cumhurbaşkanı Mladen Ivanic ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı birlikte verdi.

Törene, TJK Muhasip Üyesi ve Genel Sekreter Vekili H. Turgut Alakuş, Yönetim Kurulu Üyesi Sadettin Atığ, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın eşi Meral Akıncı, İstanbul Hipodrom Müdürü Çetin Özdemir ile davetliler de katıldı.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim