IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

92. GAZİ KOŞUSU yolunda zorlu viraj92. GAZİ KOŞUSU yolunda zorlu viraj
Tarih : 26.04.2018 12:24  - Benzer Haberleri Göster

27 Nisan Cuma gündüz Bursa Osmangazi, gece ise İstanbul Veliefendi Hipodromu, heyecan dolu bir yarış gününe daha ev sahipliği yapacak.

 

Veliefendi Hipodromu’nda, 3 yaşlı İngilizler 92. Gazi Koşusu provalarından dişi taylara mahsus Nadas ve erkek taylara mahsus Cihangir koşularında mücadele edecek. 4+ yaşlı safkan İngiliz atları ise merhum Asli ÜyemizAtilla Midillili adına düzenlenecek koşuda start alacak.

 

Osmangazi Hipodromu'nda ise 4+ yaşlı safkan İngiliz atları Karagöz Hacivat Koşusu’nda birincilik mücadelesi verecekler.

 

CİHANGİR KOŞUSU (KV - 8)

 


2017 yılı Cihangir Koşusu galibi COPPERFIELD 

 

Veliefendi Hipodromu’nda saat 19.30’da başlayacak koşuda 3 yaşlı safkan İngiliz erkek tayları Gazi Koşusu provalarından Cihangir Koşusu’nda piste çıkacaklar. Çim pistte 1600 metre olarak koşulacak yarışta 7 safkan start alacak. 80.000 TL birincilik ikramiyeli koşuya CANGUVEN, COGENERATION, GANANDO SOLO, HEP BERABER, KAYNARCA, OVER A SHILLING ve PROXY isimli taylar katılıyor.

 

NADAS KOŞUSU (KV – 9)

 


2017 yılı Nadas Koşusu galibi BLACK CHINESE

 

Veliefendi Hipodromu’nda gecenin son koşusunu oluşturan Nadas Koşusu’nda bu sefer dişi safkanlar Gazi Koşusu provasını yapacaklar. Birincilik ikramiyesi 94.000 TL olan koşu, çim pistte 1600 metre mesafeli olarak gerçekleştirilecek olup startı saat 21.30’da verilecek. 3 yaşlı safkan İngiliz dişi taylarına mahsus koşuda AVRUPA GÜZELİ, BOLD MAGIC, CERENSEL, CRAZY CHICK, FIREY ATES, KARABİBERİM, MAGIC TAYLOR, MISS PLANET, NOISY, PERİ LİNA, RIVER GIRL, ROYAL GIRL, RUN FOR DERYA, SILVER COIN, ŞEKER HANIM ve TOMİRİS isimli 16 safkan birincilik için piste çıkacak.

 

ATİLLA MİDİLLİLİ KOŞUSU (KV-8)

 

Başarılı 4+ İngiliz atları merhum Asli Üyemiz Atilla Midillili adına düzenlenen koşuda start alacak. Sentetik pistte 1400 metre mesafede gerçekleşecek koşuya 5 safkan katılacak. Saat 20.00’da başlayacak koşunun birincilik ikramiyesi 80.000 TL olarak belirlendi. Koşuya katılacak safkanlar ise şunlar; IMPULSIVE, MY ROYAL SUN, BIG BROWN, MY BILLIONAIRE vePRINCE OF THESOUTH.

 

ATİLLA MİDİLLİLİ

 

1933 yılında İstanbul'da doğan Atilla Midillili, eğitimini Işık Lisesi ve Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde tamamladıktan sonra askerliğini subay olarak Kore'de yaptı. İş hayatına Unilever Türkiye'de başlayan ve bu kurumda 25 yıl üst düzey görevlerde bulunan Midillili, aynı kurumdan emekli oldu. İki dönem YASED Başkanlığı yapan Midillili, Büyük Kulüp’te beş dönem 2. Başkanlık görevinde bulunmuş olup, ayrıca diğer sivil toplum kuruluşlarının yönetim kurullarında faal olarak görev yapmıştır.


En büyük hobisi, babası Nuri Midillili ve kardeşi Akgün Midillili gibi  at sahipliği ve yetiştiriciliği yapmak olan Atilla Midillili, 1997 yılında TJK Yönetim Kurulu’nda görev yapmakta iken vefat etti. Anısına düzenlenen bu koşu vesilesiyle kendisini bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz.

 


27 Nisan Cuma günü İstanbul yarışlarının yanı sıra gündüz düzenlenecek 9 koşulu Bursa programında da yarış heyecanı yaşanacak.

 

Saat 17.00'de başlayacak olan günün 7. koşusunda 4+ yaşlı safkan 6 İngiliz atı Karagöz Hacivat Koşusu'nda (KV-9) birincilik mücadelesi verecek.

 

Kum pistte 1400 metre mesafede düzenlenecek koşunun birincilik ikramiyesi 78.000 TL olarak belirlendi. Geçen sene bu koşuyu kazanan KINOWA'nın yanı sıra ANGEL HORSE, BEDWULF, COOGER, GOLD FOOT vePRINCESS DI isimli safkanlar katılacak.

 

Yarışseverlerimizi heyecanı yerinde yaşamak için hipodromlarımıza bekliyoruz.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim