IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

Reha Eken Koşusu’nu EL AZRA kazandıReha Eken Koşusu’nu EL AZRA kazandı
Tarih : 04.04.2015 04:23  - Benzer Haberleri Göster
Galatasaray'da ve Milli Takım’da futbol oynayan, Kulübümüzün Asli Üyesi, merhum Reha Eken’in anısına düzenlenen koşunun galibi, M. Afak Günyaşar’ın sahibi olduğu EL AZRA (d.k. Yonaguska – Aypike / MUJTAHID) isimli kısrak oldu. Jokey Gökhan Kocakaya idaresinde start alan 4 yaşındaki safkan, 1.24.11’lik bitiriş derecesiyle ayrıldığı koşuyla birlikte 25. startında dördüncü birinciliğini kazandı.
 
İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda 3 Nisan Cuma günü gerçekleştirilen kum (sentetik) pistteki koşuda 4 ve daha yukarı yaşlı safkan İngiliz atları katıldı. Koşunun ikincisi MY SECRET (Zanjero – Alize / LORD CARSON) olurken, SAVURLU (Clodovil – Kamalame / SOUVENIR COPY) üçüncü, WILLPOWER (Victory Gallop – Free Trade / SHAREEF DANCER) isimli safkan da dördüncü olarak koşudan ayrıldı.
 

 
Koşuyu kazanan atın sahibi adına Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi Yaman Zingal’a kupayı Noyan Altınorak verdi. Şeref tribününde gerçekleştirilen kupa törenine, Türkiye Jokey Kulübü Genel Sekreteri Necati Demirkol, merhum Reha Eken’in Galatasaraylı futbolcu kardeşi Bülent Eken, Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyeleri Muhlis Akalın, Hasan Şer ve Can N. Güven de katıldı.
 

             REHA EKEN
 
1925 yılında İstanbul'da doğdu. Işık Lisesi'nden mezun oldu. Galatasaray ve Milli Takım'da futbol oynadı. Türkiye Jokey Kulübü'nde İzmir, Ankara, İstanbul Hipodrom Müdürü, Müşterek Bahisler Müdürü ve Müfettiş olarak görev yaptı. 1991 yılında Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi seçildi. Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği, Yüksek Komiserler Kurulu Üyeliği, Parsat Piston Dağıtım Sanayi A.Ş.'de Murakıplık görevlerinde bulundu. 19 Ağustos 2013 tarihinde aramızdan ayrılan Reha Eken'i anısına düzenlenen bu koşu vesilesiyle saygı ve rahmetle anıyoruz.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim