IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

Yalova Koşusu’nda kazanan ATASOY olduYalova Koşusu’nda kazanan ATASOY oldu
Tarih : 26.04.2018 12:29  - Benzer Haberleri Göster

Yalova Koşusu’nda kazanan ATASOY oldu

Kocaeli, Bursa ve Marmara Denizi ile çevrili olan Yalova, 1995 yılında İstanbul’dan ayrılarak müstakil il olmuştur. Tarihi ve doğal güzellikleriyle Cumhuriyetin ilk yıllarından beri Marmara Bölgesi’nin gözde tatil yerlerinden biri olarak kabul edilmiştir.

Bursa Osmangazi Hipodromu’nda 23 Nisan Pazartesi günü 7 koşulu bir program vardı. Günün altıncı mücadelesi olan Yalova Koşusu (Açık - A3 / DHT) 1400 metre kum pistte gerçekleşti. 4+ yaşlı 9 safkan Arap atının katıldığı koşuyu Ozan Taniyit’in sahibi olduğu, Sultansuyu Tarım İşletmesiyetiştirmesi olan ATASOY (Kara Yağız - Semir / Volga.2) jokeyi Özcan Yıldırım’la kazandı.

Koşunun birincisi 7 yaşındaki al erkek safkan için bitiriş derecesi 1.33.63olurken, farklar Boyun - 1 Boy - 2,5 Boy şeklinde sonuçlandı. Böylece 13 Şubat’taki Vali (Kocaeli) Koşusu’nun ardından kariyerindeki ikinci A3galibiyetine ulaşmış oldu. ATASOY daha önce G1 Hatay Koşusu’da ikincilik; G2 Yeşiloba, G3 Göztepe ve G3 Necip Fazıl Kısakürek Koşuları’nda birincilik elde etmişti.

Birincilik ikramiyesi 108.000 TL olan koşuda AŞEMEZ (Yalaz - Dilayda / Kalamış) jokeyi Deniz Yıldız'la ikinci, TARIKHAN (Horasanlı - Şebo / Haberbatur) jokeyi Kadir Tokaçoğlu'yla üçüncü, 2 sezon önce bu koşuyu kazanan YILMABAŞAR (Tamerinoğlu - Seyyare.55 / Taşkent) ise jokeyi Halis Karataş ile dördüncü sırada yer aldı.

Koşunun videosunu izlemek için tıklayınız.

Saat 17.30’daki yarışın ardından Şeref Tribünü’nde gerçekleştirilen kupa töreninde Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, kazanan atın sahibi adına Hakan Cansu’ya Yürüyen Köşk maketi ve Yalova Benim Kentim adlı kitabı hediye etti. Törene ayrıca Bursa Hipodrom Müdürü Devrim Evcim de katıldı.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim