IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

İsmet İnönü Koşusu’nu FLY BY ME kazandıİsmet İnönü Koşusu’nu FLY BY ME kazandı
Tarih : 04.06.2016 01:58  - Benzer Haberleri Göster
Türk Yarışçılığı’nın derbisi Gazi Koşusu’nu 1930 yılında “Olgo” isimli safkanıyla kazanan II. Cumhurbaşkanımız İsmet İnönü anısına düzenlenen koşu (Açık - G2) bu yıl 3 Haziran Cuma akşamı İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda gerçekleştirildi. Koşuyu Barış Kaya’nın sahibi olduğu FLY BY ME (Karabeyhan - Lady Fi /Among Men) isimli safkan, jokeyi Özcan Yıldırım ile kazanmayı başardı.

4+ yaşlı İngiliz atları için sezonun önemli mücadelelerinden olan ve sonucu merakla beklenen İsmet İnönü Koşusu, çim pistte 2000 metre mesafe üzerinden gerçekleşti. Geçmiş koşu performansları başarılı, 9 safkan İngiliz atının katılımıyla düzenlenen ve son metrelere kadar ciddi bir mücadelenin yaşandığı, 170.000 TL birincilik ikramiyeli koşuda ikinciliği, Ömer Kaya idaresindeki SANZATU (Bin Ajwaad - Red Fact / Asakir)  elde ederken, Halis Karataş idaresindeki BLAZE TO WIN (Win River Win - Lovely Blaze / Sri Pekan) üçüncü, Selim Kaya ile bu önemli mücadelede boy gösterenENYALIOS (Win River Win - Gagkoş / Bijou D'inde) da dördüncü oldu.

 

Kazanan FLY BY ME için bitiriş derecesi 2.02.89 olurken,  koşuda farklar ise 1 Boy - Burun - 1 Boy şeklinde gerçekleşti.

 

Yaklaşık 10 ay süren sessizliğini İsmet İnönü Koşusu ile bozmayı başaranFLY BY ME son olarak, 5 Ağustos 2015 tarihinde yine İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda katıldığı Atilla Özsoy Koşusu'nu (KV-8), Sadettin Boyraz idaresinde kazanmayı başarmıştı.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim