IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

LYON , BEŞİKTAŞ MAÇI ÖNCESİ KADROYU AÇIKLADILYON , BEŞİKTAŞ MAÇI ÖNCESİ KADROYU AÇIKLADI
Tarih : 19.04.2017 06:31  - Benzer Haberleri Göster

Beşiktaş maçı öncesi Lyon kadroyu açıkladı! Sürpriz var...

UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda temsilcimiz Beşiktaş ile karşılaşacak olan Olympique Lyon'un kadrosu açıklandı. Fransızlar, Siyah-Beyazlılar ile yapacağı bu tarihi maç öncesi ilk maçta forma giyen Emanuel Mammana'yı kadroya dahil etmedi. Lyon'un Beşiktaş maçı kafilesinde; Lopes, Gorgelin, Mocio, Gaspar, Jallet, Diakhaby, Yanga-Mbiwa, Nkoulou, Morel, Rybus, Aouar, Darder, Ferri, Tolisso, Gonalons, Tousart, Cornet, Fekir, Valbuena, Ghezzal, Mateta, Lacazette isimleri yer aldı.

Tarihi Beşiktaş - Lyon maçı öncesinde Lyon'un kadrosu belli oldu. Lyon Teknik Direktörü Bruno Genesio, 22 kişilik bir kadroyu İstanbul'a getirmeye karar verdi.

Lyon'un kadrosunda cezalı Rafael ve UEFA listesinde yer almayan Memphis Depay ile birlikte, ilk maçta oynayan 21 yaşındaki Arjantinli stoper Emanuel Mammana yer almazken, hafif sakatlığı bulunan Mathieu Valbuena ise kadroda kendine yer buldu.

Lyon'un Beşiktaş maçı kafilesinde; Lopes, Gorgelin, Mocio, Gaspar, Jallet, Diakhaby, Yanga-Mbiwa, Nkoulou, Morel, Rybus, Aouar, Darder, Ferri, Tolisso, Gonalons, Tousart, Cornet, Fekir, Valbuena, Ghezzal, Mateta, Lacazette isimleri yer aldı.

Beşiktaş - Lyon maçı ne zaman oynanacak? Hangi kanaldan yayınlanacak?

Beşiktaş - Lyon maçı 20 Nisan Perşembe akşamı TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak. KarşılaşmayıSırbistan Futbol Federasyonu'ndan Milorad Mazic'in yönetecekken, yardımcılıklarını, Milovan Ristic ve Dalibor Djurdjevic üstlenecek.
KAYNAK:MYNETSPOR


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim