IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

CİMBOM RİZEDE GAZİ OLDUCİMBOM RİZEDE GAZİ OLDU
Tarih : 07.11.2015 06:06  - Benzer Haberleri Göster

Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray, Rize deplasmanında golü erken bulsa da şoku yaşayan taraf oldu.

Hem Selçuk İnan hem de Hakan Balta sakatlık nedeniyle erkenden kenara geldi. Selçuk oyundan çıktığında dakika 18, Hakan kenara geldiğinde ise dakika 23'tü.

Ç.RİZE 4-3 GALATASARAY

Maçın 18. dakikasında kenara işaret yapan Selçuk İnan, değişiklik istedi. Hemen Jose Rodriguez'i hazırlayan Hamzaoğlu, İspanyol futbolcuyu oyuna aldı, kaptan Selçuk ise kenara geldi.

Birkaç dakika sonra ise bu kez Hakan Balta bacağını tutarak sakatlandığını işaret etti. Kulübeden Semih Kaya'ya"Hazır ol!" işareti yapan Hamzaoğlu, 23. dakikada Hakan'ı kenara çağırdı ve Semih'i sahaya sürdü.

BU KEZ SEMİH KAYA

Maçın 82. dakikasında da Hakan Balta'nın yerine oyuna giren Semih Kaya, Kweuke ile mücadelesinde yerde kaldı ve boynundan sakatlandı. Semih'in yerine Denayer oyuna alındı.

Yapılan kontrollerde Selçuk İnan'ın sağ arka adelesinde, Hakan Balta'nın da sol arka adelesinde çekme olduğu belirlendi. Boynunu kıpırdatamayan Semih Kaya'nın ise ilk müdahalenin ardından önemli bir şeyi olmadığı açıklandı.

İkisi de zorunlu olan bu değişikliklerle, Süper Lig'de bu sezon ilk kez bir maçın ilk yarısında iki oyuncu değişikliği yapılmış oldu.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim