IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

ES ES RUNNER ŞOVA DEVAM EDİYORES ES RUNNER ŞOVA DEVAM EDİYOR
Tarih : 22.02.2015 12:49  - Benzer Haberleri Göster
20 Şubat Cuma akşamı Ege’nin incisi İzmir Şirinyer Hipodromu kış yarış sezonunun en önemli koşularından olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Koşusu’na (Açık - A3) ev sahipliği yaptı. Koşuyu bu yıl Baran D. Cemiloğlu’nun ES ES RUNNER (Cuvee - Orindinki / Mountain Cat) isimli safkanı, jokeyi Özcan Yıldırım ile kazandı.
 
Kum pistte 1400 metre mesafe üzerinden gerçekleştirilen koşuya 4 ve yukarı yaşlı 8 safkan İngiliz atı katıldı. Birincilik ikramiyesi 106.000 TL olan koşuda ikinciliği TOPRAKBAY (Sabırlı-Lilya Ekinoks/Common Grounds) elde ederken, EXECUTIVE (Bosporus-Yavrukuş/Barnato) üçüncü, MADIBA (Astronomer Royal-Really Darlene/Sky Mesa) da dördüncü oldu.
 
Kazanan ES ES RUNNER için koşunun bitiriş derecesi 1.27.32 olurken, farklar 1 Boy-2 Boy-1 Boy şeklinde oluştu.
 

 10 Mayıs 2013 tarihinde İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda katıldığı koşuyu kazanarak yarış hayatına başlayan ES ES RUNNER, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Koşusu galibiyetiyle birlkte kariyerinin 21. startında 9. birinciliğini elde etti. 4 yaşındaki doru erkek safkan son olarak 5 Şubat günü kum pistte 1900 metre mesafeli 9 Eylül Koşusu’nu (Açık - A3) bugünkü jokeyi Özcan Yıldırım idaresinde kazanma başarısı göstermişti.
 

Koşuyu kazanan atın sahibi adına Dicle Cemiloğlu’na kupayı İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sırrı Aydoğan verdi. Şeref tribününde gerçekleştirilen kupa törenine, İzmir Tarım İl Müdürü Ahmet Gürdal, Bölge İdare Mahkemesi 2. Kurul Başkanı Zeynel Ilıca ve İzmir Hipodrom Müdürü Orhan Karabıyık ile davetliler de katıldı.
KAYNAK:TJK


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim