IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

19 Mayıs Koşusunda birinciliğe Oğlum Doruk uzandı19 Mayıs Koşusunda birinciliğe Oğlum Doruk uzandı
Tarih : 23.05.2022 11:28  - Benzer Haberleri Göster
Gazi Mustafa Kemal Atatürkün Milli Mücadelenin ilk kıvılcımını yaktığı 19 Mayıs 1919 tarihinin anısına gerçekleştirilen ve sezonun da önemli randevularından biri olan (G1) koşu, 20 Mayıs Cuma akşamı İstanbul Veliefendi Hipodromunda saat 20.00de start aldı.

4+ yaşlı safkan İngiliz atlarının kıyasıya bir mücadele verdiği  2022 yılı 19 Mayıs Koşusu (G1), sentetik pistte 2000 metre mesafede gerçekleşti.

Koşuyu; müthiş bir mücadele sonucunda, Bülent Taşçının sahibi ve yetiştiricisi olduğu, Sabri Bektaş tarafından antrene edilen 4 yaşındaki doru erkek safkan Oğlum Doruk (Bosporus - Carolina Reaper / Victory Gallop) isimli safkan, jokeyi Özcan Yıldırım ile kazandı.

Koşunun videosu için tıklayınız.

Sezonun bu önemli randevusunda ikinciliği, Ayhan Kurşun idaresindeki Yamanlarbeyi (Torok - Alakan / Kaneko) elde ederken, iç kulvara yakın isimlerden Vincitore (Victory Gallop - Elevato / Kaneko) Hışman Çizik ile üçüncü, Mehmet Kaya ile 19 Mayıs Koşusuna katılan Doğa Kanunu (Pleasantly Perfect - Waimaria / High Chaparral) dördüncü ve Cagner (Victory Gallop - Caminando / Mountain Cat) ise Halis Karataş idaresinde mücadeleyi beşinci tamamladı.

Koşunun galibi Oğlum Doruk için bitiriş derecesi 2.02.80 olurken, farklar Burun - 1 Boy - 2,5 Boy - 1/2 Boy şeklinde sonuçlandı.

kaynak:tjk.org


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim