IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

İşte Halis Karataşın son durumuİşte Halis Karataşın son durumu
Tarih : 02.01.2019 02:14  - Benzer Haberleri Göster

İşte Halis Karataşın son durumu

Adana Yeşiloba Hipodromu’nda geçtiğimiz Pazar günü bindiği Ateşbibi isimli safkan ile devrilip yerde uzun süre hareketsiz ve bilinçsiz yatan Halis Karataş’tan sevindirici haber geldi.

Adana Yeşiloba Hipodromu’nda geçtiğimiz Pazar günü bindiği Ateşbibi isimli safkan ile devrilip yerde uzun süre hareketsiz ve bilinçsiz yatan Halis Karataş’tan sevindirici haber geldi.

Önceki gün uçak ambulansla Adana’dan İstanbul VKV Amerikan Hastanesi’ne getirilen 46 yaşındaki jokeyin yapılan son kontrollerinde çenesinde travmaya ve kesiye bağlı dikişlerin iyileşme aşamasına geldiği görülürken daha önce de sorun yaşadığı ve bu kaza sonrası yoğun ağrı hissettiği omuriliğindeki T6 kemiğiyle de ilgili önlem alındı. Karataş’ı Fanatik Hipodrom ekip arkadaşımız, TAY TV Genel Yayın Yönetmeni Hakan Cantınaz yalnız bırakmazken ikilinin sosyal medyada paylaştığı son poz sevenlerine derin bir nefes aldırdı.

Halis Karataş’ın binip 1996 yılında Gazi Koşusu’nu halen kırılamayan 2.26.22’lik rekor derecesiyle kazanan ünlü at Bold Pilot’ın hikayesinin, yine Halis Karataş, merhume eşi Begüm Atman Karataş ve Begüm hanımın babası duayen atçı TJK eski Başkanı Özdemir Atman’ın hayatının anlatıldığı Şampiyon adlı filmi Ekin Koç, Farah Zeynep Abdullah ve Fikret Kuşkan’ın başrolleriyle 7 Aralık Cuma günü vizyona girecek. Merakla beklenen filmin basın gösterimi yarın TİM’de, galası ise 5 Aralık Çarşamba Günü Zorlu PSM’de gerçekleştirilecek.

kaynak: fanatik

Sağlığımı kazandıktan sonra dönmek istiyorum 

Adanada 25 Kasımdaki Umutbey Koşusunun son 800 metresinde Ateşbibi isimli atıyla bir kaza geçiren Karataş, büyük ağrılar çektiğini ama son bir kaç gündür kendisini daha iyi hissettiğini söyledi.

O anı hiç hatırlamadığını ama sonradan izlediğinde büyük bir kaza geçirdiğini fark ettiğini belirten Karataş, Buna şükür. Cenabıhak beni çocuklarıma ve sevenlerime bağışladı. Çok acele etmiyorum. Sağlığımı kazandıktan sonra dönmek istiyorum. dedi.

kaynak: hürriyet


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim