IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

BEŞİKTAŞTA SON DAKİKA TRANSFERLERİ.!BEŞİKTAŞTA SON DAKİKA TRANSFERLERİ.!
Tarih : 13.01.2017 04:46  - Benzer Haberleri Göster

ERSAN GÜLÜM BEŞİKTAŞ'TA

Beşiktaş
 eski futbolcusu Ersan Adem Gülüm'ü yeniden kadrosuna kattı. Ersan Gülüm ile 1,5 yıllığına kiralık olarak anlaşıldığı iddia edildi. Hebei China Fortune'a daha önce 7 milyon euro'ya tranfser olan Ersan 24 maça çıkmış ve 2 gol kaydetmişti. Beşiktaş Kulübü'nün Ersan transferini yakın zamanda açıklaması bekleniyor. DHA'nın geçtiği habere göre ise Ersan Gülüm bonservisiyle Beşiktaş'a tranfser edildi.


EKİCİ'NİN BABASINDAN BEŞİKTAŞ AÇIKLAMASI

Beşiktaş
'ın Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner, Teknik Direktör Şenol Güneş'in de kadrosunda görmek istediği ve bordo mavili kulüp ile sezon sonunda sözleşmesi sona eren Mehmet Ekici'nin menajer babası ise siyah beyazlı kulüp ile el sıkıştı. Teknik Direktör Şenol Güneş ise devre arasında alınması planlanan Mehmet Ekici'nin sezon zonuna kadar Trabzon'da kalmasını isterken "Şu anda onun mevkiinde çok oyuncu var. Sözleşmesi bitene kadar Trabzonspor'da kalsın" dediği belirtildi.

Mehmet Ekici'nin menajer babası ise "Biz daha önce Fenerbahçe ile görüştük. Fakat ciddi bir durum yoktu. Mehmet, Beşiktaş'ta orta alanda yoğun kalabalık olduğunu ve oynayamayacağını,belirtti. Ama sezon sonunda siyah beyazlı forma ile futbol yaşamına devam edecektir" yorumunu yaptı. (Hurriyet)

JACKSON MARTINEZ İÇİN DÜĞMEYE BASILDI


Eto’o
 işinde yaşanan hayal kırıklığından sonra daha flaş bir transferle forvet problemini çözmek isteyen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, çıtayı çok yükseğe koydu. Kartal, Atletico’dan Çin’e 42 milyon Euro’ya giden Kolombiyalı Jackson Martinez'i kiralamak için düğmeye bastı, gelişmeler çok olumlu. 

Beşiktaş’ın renklerine bağlamak için geri sayıma geçtiği oyuncu, geçen sezon Atletico Madrid’ten Çin Ligi’nin şampiyonu Guangzhou Evergrande’ye 42 milyon Euro’ya (168 milyon TL) transfer olan Jackson Martinez!

Oyuncunun hem son transferindeki ücret hem de şu an kazandığı 14 milyon Euro (56 milyon TL) Beşiktaş için astronomik gibi görünse de Kartal, Kolombiyalı yıldızı kiralama formülüyle bitirmenin yollarını arıyor. Siyah-Beyazlılar’ın en büyük avantajı ise golcünün menacerinin Beşiktaş ile iyi ilişkileri bulunan Jorge Mendes olması. Görüşmelerin birkaç gün içinde netlik kazanması bekleniyor.

OLCAY ŞAHAN TRABZONSPOR'DA

Transfer döneminin en hareketli takımı Trabzonspor transferde bombayı patlattı ve Beşiktaşlı Olcay Şahan ile 3.5 yıllık anlaşma sağladı. Trabzonspor, "Profesyonel futbolcu Olcay Şahan' ın kulübümüze transferi konusunda, Beşiktaş A.Ş. ile anlaşma sağlanmıştır." açıklamasını yaptı. 

29 yaşındaki orta saha futbolcusu 2012 yılında Kaiserslautern'den Siyah Beyazlılar'a transfer oldu. Olcay, Beşiktaş forması ile 180 maça çıktı 35 gol ve 32 asistlik performansa imza attı.

BEŞİKTAŞ ÖNEMLİ BİR FUTBOLCUSUNU KAYBETTİ

Transfer döneminin en hareketli takımı Trabzonspor, Beşiktaşlı Olcay Şahan ile 3.5 yıllık anlaşma sağladı. Gazetemiz yazarı Serkan Akcan konuya ilişkin, "Olcay Beşiktaş'ın sembol isimlerindendi. Siyah beyazlı takım önemli bir oyuncusunu kaybetti." değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK:FANATİK


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim