IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

BAKIRKÖY KAYMAKALIĞI KOŞUSUNU ŞEKER AĞA KAZANDIBAKIRKÖY KAYMAKALIĞI KOŞUSUNU ŞEKER AĞA KAZANDI
Tarih : 13.05.2014 05:26  - Benzer Haberleri Göster
Bakırköy Kaymakamlığı Koşusu’nu ŞEKER AĞA kazandı
 9 Mayıs Cuma akşamı İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda gerçekleştirilenBakırköy Kaymakamlığı Koşusu’nu (KV-7) Hasan S. Ekinci’nin ŞEKER AĞA (Win River Win – Şeker Ayşe / Barnato) isimli safkanı, jokeyi Akın Sözen ile kazandı.
 
Kum (sentetik) pistte 2000 metre mesafe üzerinden gerçekleştirilen koşuya 4 ve yukarı yaşlı 10 safkan İngiliz atı katıldı. Birincilik ikramiyesi 62.500 TL olan koşuda ikinciliği ÖZBAYHAN (Yavuzstar-Lady Asoof/Uğurtay) elde ederken,STEP BY STEP (Mountain Cat-Committal/Chief’s Crown) üçüncü, MAVİ KUMSAL (Bin Ajwaad-Mavi Sema/Sun Music) da dördüncü oldu. KazananŞEKER AĞA için koşunun bitiriş derecesi 2.04.86 olurken, koşuda farklar 1 ½ Boy-1/2 Boy-1/2 Boy şeklinde oluştu.
 
 Koşuyu kazanan atın sahibi adına Mert Aksoy’a kupayı Bakırköy Kaymakamı Adem Öztürk verdi. Şeref tribününde gerçekleştirilen kupa törenine Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kadaifçioğlu ile davetliler de katıldı.
 
 14 Aralık 2012 tarihinde İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda katıldığı Beykoz Koşusu’nu (Şartlı 1) kazanarak yarış hayatına merhaba diyen ŞEKER AĞA,kariyerinin 25. startında 6. galibiyetini elde etti. 4 yaşındaki doru erkek safkan, son olarak 24 Şubat günü aynı pist ve mesafede katıldığı Şartlı 4 koşuyu apranti Erkan Tunç idaresinde kazanma başarısı göstermişti.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim