IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

İSTANBUL DA ÖNEMLİ YARIŞLAR START VERİYORİSTANBUL DA ÖNEMLİ YARIŞLAR START VERİYOR
Tarih : 07.04.2014 02:35  - Benzer Haberleri Göster

İstanbul sezonunun ilk önemli yarış gününün

kayıtları belli oldu

 

İstanbul Veliefendi Hipodromu, 13 Nisan Pazar günü sezonun ilk önemli yarış gününe ev sahipliği yapacak. Yarışseverler G2 Mohaç, KV-18 Orhan Meker (Serbest Handikap), KV-6 İstanbul Emniyet Müdürlüğü,A3 Ali Doğan Ünlü ve KV-8 Ergin Talay Koşuları için bu yıl ilk kez Veliefendi’nin çim pistinde start alacak safkanların birincilik mücadelelerini keyifle izleyecekler.

4 yaşlı Arap safkanlarına mahsus Mohaç Koşusu’na 7, Orhan Meker ileİstanbul Emniyet Müdürlüğü Koşularına 17, TJK eski Başkanlarından merhum Ali Doğan Ünlü adına düzenlenecek koşuya 9 ve Ergin Talay Koşusu’na ise 13 safkanın kaydı yapıldı.Bu önemli yarış gününde gerçekleştirilecek koşulara ait jokey deklareleri 11 Nisan Cuma sabahı yapılacaktır.

 

MOHAÇ KOŞUSU (Açık – G2 / DHÖ)

 

4 yaşlı safkan Arap safkanlarına mahsus olan koşu çim pistte ve 1600 metre mesafeli olarak gerçekleştirilecek. 170.000 TL birincilik ikramiyeli koşu için bu yıl; BAŞSEKLAVİ, BUZKAYA, BÜREBEY, DERHADIR, KURTÇABEY, TORNACI ve TULBARKAN isimli safkanlar kayıt edildi.

ORHAN MEKER KOŞUSU (KV - 18)

Atçı ve Yetiştiricilerimiz için önemli bir yere sahip olan, 3 yaşlı safkan İngiliz taylarının bir önceki yıl göstermiş oldukları performanslarının Handikaperler tarafından değerlendirilerek kilolandırılan safkanların katılacağı koşu çim pistte 1400 metre mesafeli olarak koşulacak. Koşuyu kazanacak safkanın sahibine 90.000 TL ikramiye kazandıracağı koşuya; ZENCİRBEY, BAWIKAL, THUNDER RIVER, TOPRAKBAY, KARAÇİ, GÖLMARMARA, BEAUGAZON, ÇÜRÜKSULU, FIRE AND ICE, AZURRA, LION KING, EL AZRA, LEYDİBORS, ANDARKAN, ÇALIŞKAN, CANIS MAJORIS ileBABYGUSKA kaydı yaptırılan safkanlar.

 

ALİ DOĞAN ÜNLÜ KOŞUSU (Açık – A3)

 

1995 – 1996 yıllarında Türkiye Jokey Kulübü Başkanlığı yapan ve geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz merhum Ali Doğan Ünlü adına gerçekleştirilecek koşuda 4 ve daha yukarı yaşlı safkan İngiliz atları start alacak. Çim pist ve 1400 metre mesafeli koşuda birincilik ikramiyesi 126.000 TL olarak belirlenmiştir. Bu yıl ilk kez düzenlenecek koşuya; ASTORYA, BAŞTACIM, DARK RAIN, DUTYFREE, RODOPLU, SOKOLLU, EL CONQUERADOR, SARILAR RUNNER ile YARAMAZ ÇOCUK kayıt edilen safkanlar oldular.

 

İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KOŞUSU (KV – 6)

 

Çim pistte ve 1900 metre mesafeli olarak gerçekleştirilecek koşuda 4 ve daha yukarı yaşlı safkan İngiliz atları start alacak. 52.500 TL birincilik ikramiyeli koşu için; SOKOLLU, SANZATU, FESTINA LENTE, KING ARDA, KRONOS, LUDOVICO, MAVİ KUMSAL, MİTİCO, ONLY, VIRTUES CHAMP, EL GANADOR, HERNANDO BEYİ, LEE VALLEY, MARVELOUS IRON, PENTAGON FORCE, RUDE BOY ve SARILAR RUNNER kayıt oldular.

 

ERGİN TALAY KOŞUSU (KV – 8)

 

1984 yılında Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi olan, Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Başkanlığı yapmış, yarış ve yetiştiriciliğimize birçok hizmetlerde bulunan, elim bir trafik kazasında kaybettiğimiz Ergin Talay adına düzenlenecek koşuya 3 yaşlı safkan İngiliz Tayları katılacak. Çim pist 1600 metre mesafeli koşuda 78.000 TL birincilik ikramiyesi verilecek. 13 safkanın kayıt edildiği koşuda; TIME FEEL,BAWIKAL, BRAVE SON, CİVANHAN, CLARK KENT, FIRE AND ICE, FIRST KHAN, GOLDEN TOWER, GREY CORAL, THUNDER RIVER, TROJAN KING, ZENCİRBEY ve KIZÇEM isimli safkanlar bulunuyor.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim