IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

Jorge Jesusun son eseri! Performansı parmak ısırtıyorJorge Jesusun son eseri! Performansı parmak ısırtıyor
Tarih : 09.11.2022 02:09  - Benzer Haberleri Göster
Fenerbahçede Sivasspor galibiyetinin mutluluğu yaşanırken zorlu mücadelede performansıyla fark yaratan Ferdi Kadıoğlu alkışları kaptı.
Maç boyunca hem savunmada hem de hücumda yüksek enerjisiyle beğeni toplayan Ferdi, Jorge Jesus yönetimindeki gelişimini artırarak sürdürüyor.
Milliyette yer alan habere göre teknik direktörlük kariyerinde birçok ünlü yıldızın parlamasına destek sağlayan Jorge Jesus, şimdi de Fenerbahçede Ferdiyi öne çıkarıyor.
Bruno Fernandes, Axel Witsel, Darwin Nunez, Matic, David Luiz, Enzo Perez, Di Maria, Ruben Dias gibi dünya çapında oyuncuların gelişimine katkı sunan Jesus, sarı-lacivertlilerde de yeni bir yıldızın gelişimine katkı sunuyor.
Portekizli çalıştırıcıyla komple bir futbolcuya dönüşen Ferdi Kadıoğlu, çift yönlü oyuncu tanımına uyum sağlıyor. 23 yaşındaki futbolcu sağ bek, sol bek, sol kanat, sağ kanat ve orta saha olarak aynı verimlilikte oynayabiliyor.
Takımın jokeri olan milli yıldız, nerede ihtiyaç varsa orada görevlendiriliyor.
Jorge Jesus gibi tecrübeli bir isimle çalışması da Ferdiye artı değer katıyor.
Geçen sezon önce Vitor Pereira ardından da İsmail Kartalla savunma beki konumuna geçen başarılı oyuncu, A Milli Takımımızı tercih ederek kariyerine yeni bir adım attı.
Jesusla da bu sezon gelen başarıda takımın vazgeçilmezlerinden olan Ferdi Kadıoğlu, şimdiden Avrupanın büyük kulüplerinin transfer radarına girdi.
kaynak:fotomaç


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim