IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

 Karamustafa Eski Formunu Buldu Karamustafa Eski Formunu Buldu
Tarih : 23.05.2022 11:38  - Benzer Haberleri Göster

Orhangazi Koşusunu Karamustafa kazandı

Bursa Osmangazi Hipodromunda, 20 Mayıs Cuma günü düzenlenen ve programında en önemli koşusu olma özelliğine sahip 2022 yılı Orhangazi Koşusu, günün 6. mücadelesi olarak saat 16.30da gerçekleşti.

4+ yaşlı başarılı Arap safkanlarını buluşturan Orhangazi Koşusu (G3/DHÖW), çim pistte 1400 metre mesafede gerçekleşti.

2022 yılı Orhangazi Koşusunu, Deniz Kurtelin sahibi olduğu, Karacabey Tarım İşletmesi tarafından yetiştirilen, antrenörlüğünü ise Hakan Yüzbaşının üstlendiği 7 yaşındaki al erkek safkan Karamustafa (Caş - Akay / Bilgin) jokeyi Nevzat Avci ile kazandı. Yarış kariyerinin 10. birinciliğini elde eden Karamustafa son olarak, 7 Mayıs tarihinde katıldığı Türkiye Büyük Millet Meclisi Koşusunu (G1) üçüncü olarak tamamlamıştı.

Koşunun videosu için tıklayınız.

Keyifli bir mücadeleye sahne olan koşunun ikinciliğini, Tuncer (Kaizbert - Forraydır / Haberbatur) isimli safkan, jokeyi Mertcan Çelik ile elde ederken, Sülünbike (Kaizbert - Romalı / Alpak) Tolga Yıldız ile üçüncü, Sinoplu Merve (Bilgin - Sübeyhikızı / Özgünhan) Nurettin Şen ile dördüncü ve Adem Aslan ile bu önemli koşuya katılan Duman (Turbo - Öncükız / Serhanbey) beşinci olarak mücadeleyi tamamladı.

Koşunun galibi Karamustafa için bitiriş derecesi 1.29.79 olurken, farklar Boyun - 3,5 Boy - Baş - 1,5 Boy şeklinde sonuçlandı.

yarışı izlemek için tıklayınız

kaynak:tjk.org


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim