IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

TIME FEEL FAVORİYİ DİNLEMEDİ BİLETIME FEEL FAVORİYİ DİNLEMEDİ BİLE
Tarih : 23.02.2014 07:21  - Benzer Haberleri Göster
Ceyhan Koşusu’nda kazanan TIME FEEL oldu
 
22 Şubat Cumartesi akşamı Adana Yeşiloba Hipodromu’nda gerçekleştirilenCeyhan Koşusu’nu (Açık – A3) bu yıl Zekiye Doğantürk’ün TIME FEEL(Cuvee – High Diva / Eagle Eyed) isimli tayı, jokeyi Ahmet Çelik ile kazandı.
LASER GIRL’ün Komiserler Kurulu Kararı ile start almadığı koşuya 3 yaşlı 5 İngiliz tayı katıldı. Kum pistte 1400 metre mesafe üzerinden gerçekleştirilen ve birincilik ikramiyesi 92.500 TL olan koşuda ikinciliği GEMİCİ (Sports Hero-Viola/Sri Pekan) elde ederken, ABRAJ (Royal Abjar-Vincero/Mountain Cat) üçüncü, CIGO (Cuvee-Last Diana/Eagle Eyed) ise dördüncü oldu. KazananTIME FEEL için koşunun bitiriş derecesi 1.27.11 olurken, koşuda farklar 3 ½ Boy-4 ½ Boy-3 Boy şeklinde oluştu.
2 yaşlılığında start almayan ve yarış hayatına 7 Ocak günü Adana Yeşiloba Hipodromu’nda katıldığı Şartlı 1 koşuyu gösterişli bir şekilde kazanarak başlayan TIME FEEL, kariyerinin 5. startında üst üste 2., toplamda ise 3. birinciliğini elde etti. 3 yaşındaki doru erkek tay, son olarak 11 Şubat günü Adana Yeşiloba Hipodromu’nda katıldığı kum pistte 1200 metre mesafeliHandikap 16 koşuyu jokey Gökhan Kocakaya idaresinde kazanma başarısı göstermişti.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim