IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

Kocatepe Koşusu’nda birinciliğe KENOBI uzandıKocatepe Koşusu’nda birinciliğe KENOBI uzandı
Tarih : 25.07.2019 08:53  - Benzer Haberleri Göster

Emperyalist güçlere karşı var olma mücadelesi verdiğimiz Kurtuluş Savaşı’nda elde edilen en önemli zaferlerden biri olan Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin (26 Ağustos-30 Ağustos 1922) anısına  düzenlenen koşu (G3) İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda gerçekleştirildi. Adını, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürkün meşhur portresinin de bulunduğu ve bu şanlı zaferi kazandığımız Afyonkarahisara bağlı Kocatepe mevkisinden alan yarış, 24 Temmuz Çarşamba günü saat 17.00’de başladı.

İstanbul Veliefendi Hipodromu, İlkbahar-Yaz sezonunun 43. yarış gününde Türk Milleti için anlamlı bir koşuya ev sahipliği yaptı. Birbirinden iddialı 7 safkanın start aldığı bu önemli mücadele, 3 yaşlı safkan İngiliz taylarına mahsus olarak 1400 metre mesafede çim pistte gerçekleştirildi.

Kocatepe Koşusu’nda, rakiplerini geride bırakarak galibiyete ulaşan isim, jokeyi Gökhan Kocakaya ile start alan, sahipliğini Hakan Kefoğlu’nun yaptığı, Tarkan Şit’in antrene ettiği, Sebati Duman yetiştirmesi KENOBI(Kaneko – Çokşeker / Hoy) oldu. Doru erkek safkan, bu sonuçla 3 yarış sonra bir koşuda galip gelirken, toplamdaki 5. birinciliğini elde etti.


152.000 TL birincilik ikramiyeli bu anlamlı mücadelede, kendisine tabelanın ikinci basamağında yer bulan safkan ise, jokeyi Özcan Yıldırım idaresinde GHOST PASHA (Utopia – Festük / Southern Image) oldu. Üçüncü sırada yarışı bitirmeyi başaran isim jokeyi Tolga Yıldız ile koşuya katılan SILVER WOLF (Luxor – Wind Girl / Sri Pekan) olurken, KAYI OVASI (Pan River – Star Baby / Thunder Bolt), jokeyi Gökhan Gökçe idaresinde tabelayı tamamlayan isim oldu.

Kocatepe Koşusu’nun galibi KENOBI için bitiriş derecesi 1.23.36 olurken, farklar Yarım Boy – 5,5 Boy – 2 Boy şeklinde oluştu.

kaynak:tjk


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim