IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

Southampton Tottenham Maçı- İddaa Tahmini ve Analizi 28 Aralık 2016Southampton Tottenham Maçı- İddaa Tahmini ve Analizi 28 Aralık 2016
Tarih : 28.12.2016 02:07  - Benzer Haberleri Göster

İngiltere Premier Lig 18. Hafta maçında Southampton evinde Tottenham’ı konuk edecek. Son haftaların formda takımı Southampton Claude Puel yönetiminde oldukça başarılı bir grafik çiziyor. Bugün de Tottenham karşısında kazanıp çıkışlarını sürdürmek istiyorlar. İddaa risk yönetimi ev sahibi Southampton galibiyetine 2.50, beraberlik tercihine 2.90, konuk ekip Stoke City galibiyetine ise 2.20 oran açmış durumda. Zorlu mücadelede 2.5 gol altı oranı 1.55 iken, 2.5 gol üstü oranı ise 1.80 olarak belirlenmiş. Öte yandan maçta karşılıklı gol var oranı 1.55, karşılıklı gol yok oranı ise 1.80 olarak gözümüze çarpıyor. St. Mary’s Stadı’nda oynanacak mücadeleyi hakem Mike Dean yönetecek. Mücadele Lig TV ve Smart Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. İki takım arasında oynanacak karşılaşma saat (Türkiye saati ile) 22.45’te start alacak. Konuk ekip Tottenham rakibine oranla bir tık daha önde olan taraf olarak gösteriliyor.

Southampton topladığı 24 puan ile 8. sırada yer alıyor.İlk hedefi Premier Lig’i ilk 4 arasında bitirip Şampiyonlar Ligi’ne katılmak isteyen Southampton, geçtiğimiz gafta Bournemouth deplasmanında sahadan 3-1 galibiyetle ayrılan Claude Puel’in öğrencileri bugün evinde Tottenham’ı konuk edecek.

Sakatlıkları bulunan Clasie, Charlie Austin ve Jeremy Pied’in sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor. McCarthy’nin durumu ise maç saatinde belli olacak.

Tottenham geçen hafta evinde Burnley’i zorlanmasına rağmen 2-1’lik skorla geçmeyi başardı. Maçın 20. dakikasında geriye düşseler de Dele Alli ve Danny Rose’nin golleriyle kazanmasını bilen Londra ekibi puanını 33’e yükseltti. Beraberliği yakaladıktan sonra maçın tek hakimi olan Tottenham rakibini mağlup ederek üst üste evindeki 4. galibiyetini almış oldu. Bu sezon takıma transfer edilen Janssen beklenen katkıyı veremedi. Yaklaşık  3 haftadır da sakatlıklarla boğuşuyor. Takım ile birlikte çalışmalara başlasa da kondisyon eksikliği sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. Eric Lamela ve Aderweireld’in ise durumları belirsiz.

 Bu maç için bahis severlere tercihimiz TG 2-3 gol bahsini denemeleri, Bol gollü bir maç beklemiyoruz,iki takımda savunma ağırlıklı oynamaya çalışacaklardır.Bol şanslar İyi seyirler diliyoruz.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim