IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

FENERBAHÇE SON VURGUNU YAPACAK!FENERBAHÇE SON VURGUNU YAPACAK!
Tarih : 30.01.2013 11:12  - Benzer Haberleri Göster

Emre Belözoğlu transferine değinen Aykut Yıldırım, "Galatasaray'ın yaptığı iki transfer, Fenerbahçe'nin transfer stratejisini değiştirdi. Fenerbahçe'nin bir transfer ile ara transfer sezonunu kapatacağını düşünüyorduk. Galatasaray'ın yaptığı iki önemli transfer, takımını iyi düzeyde olmaması stratjiyi değiştirdi. Emre ismi uzun süredir gündemde olan bir şey değildi. Emre'nin Madrid'den ayrılma kararını vermesi, Aziz Yıldırım'ın Aykut Kocaman ile görüşmesi ve Kocaman'ın da onay vermesiyle transfer gerçekleşti" diye konuştu.

Aykut Kocaman'ın onayı olmadan bu transferin gerçekleşmesinin mümkün olmadığını söyleyen Aykut Yıldırım, Belhanda transferiyle ilgili son gelişmeleri aktardı.

"BELHANDA YARIN GELİYOR"
Yıldırım, "Yöneticilerden Şekip Mosturoğlu ve idari menajer Hasan Çetinkaya Fransa'ya gittiler. Belhanda da Fas'tan Paris'e gelecek. Önce oyuncuyla buluşup ardından kulübüyle görüşülecek. Yarın İstanbul'a geleceklerini biliyorum. Gidiş biletleri iki kişiydi, Fransa'dan dönüş biletleri ise dört kişilik, Belhanda ve menajeri olarak gözüküyor. Bugün herhangi bir aksilik yaşanmazsa Fenerbahçe, Belhanda'ya yarın kavuşacak" ifadelerini kullandı.

"YA SANTOS YA ZIEGLER"
Fenerbahçe'nin iki transfer daha yapacağını belirten NTV Spor muhabiri, "Sol kanata bir takviyesi var Fenerbahçe'nin; iki eski oyuncuları Andre Santos ve Reto Ziegler... Ziegler, devre arası kampına gelecekti ama Fenerbahçe kiralık olarak istiyordu. Kulübü Juventus ise bonservisiyle vermek istiyordu. Ayrıca; Ziegler'in Sevilla ile de görüştüğünü belirtmek istiyorum. Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya, iki gün önce Andre Santos ile görüştü. Andre'nin de gelme ihtimali var. İki seçenekten biri olacak gibi gözüküyor. Bunun yanı sıra bir de hücum oyuncusu kadrosuna katacak. İBB'den Webo ile görüşmeler devam ediyor, aldığım bilgi transferin kesin olacağı yönünde. İBB'nin Zenke transferi, Webo'nun Fenerbahçe'ye geleceği şeklinde yorumlanabilir" ifadelerini kullandı.

Kaynak:NtvSpor


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim