IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

ARENADA ASLAN KÜKREDİARENADA ASLAN KÜKREDİ
Tarih : 28.01.2013 08:59  - Benzer Haberleri Göster

GALATASARAY 2-1 BEŞİKTAŞ

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Beşiktaş 19. hafta maçında heyecan dolu derbide sarı-kırmızılılar 2-1'lik skorla galibiyete ulaştı.
Spor Toto Süper Lig'de 19. haftada oynanan derbi maçta iki ezeli rakip Galatsaray ve Beşiktaş, Türk Telekom Arena'da karşı karşıya geldi. Özellikle ikinci yarısı yoğun kar yağışı altında oynanan maçta kazanan taraf 2-1'lik skorla ev sahibi Galatasaray oldu.

Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 3. dakikada Emre Çolak ve 45. dakikada Albert Riera kaydetti. Beşiktaş'ın tek golü ise 46. dakikada Tomas Sivok'tan geldi. Karşılaşmanınm 61. dakikasında ise Galatasaraylı Felipe Melo, Oğuzhan Özyakup'a tükürdüğü gerekçesiyle kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Ayrıca Beşiktaş'tan Tomas Sivok, Veli Kavlak ve Roberto Hilbert, Galatasaray'dan ise Hamit Altıntop derbide gördükleri sarı kartların ardından cezalı duruma düştü.

Sarı-kırmızılılar ilk yarıda rakibine göre daha üstün bir futbol sergileyerek bulduğu goller galibiyete ulaştı. Beşiktaş ikinci yarıda toparlanmasına rağmen Arena'da puan almayı başaramadı. Galatasaray'da yeni transfer Weslej Sneijder, Beşiktaş'ta ise Dentinho ikinci yarıda oyuna dahil oldu ve Türkiye'ye derbi ile 'merhaba' dediler.

Galatsaray bu galibiyetin ardından puanını 36ya yükseltti. Beşiktaş'ın 31 puanda kalmasının ardından sarı-kırmızılılar en yakın rakibiyle farkı 5'e çıkardı. Spor Toto Süper Lig'de gelecek hafta Galatasaray, Bursaspor'a konuk olacak. Beşiktaş ise Karabükspor'u ağırlayacak


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim