IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

GÜZEL İZMİR KOŞUSUNU AYDEMİRHAN KAZANDIGÜZEL İZMİR KOŞUSUNU AYDEMİRHAN KAZANDI
Tarih : 28.01.2013 08:52  - Benzer Haberleri Göster

27 Ocak Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu’nda koşulan Güzel İzmir Koşusu’nu (A3) Ayhan Giray’ın sahibi olduğu AYDEMİRHAN (Strike The Gold – Charmy / Scenic) isimli safkan, jokeyi Nurettin Şen ile kazandı.

STROMBOLI’nin Komiserler Kurulu Kararı ile koşudan çıkarılmasının ardından 4 ve yukarı yaşlı 4 safkan İngiliz atının katılımıyla, 1600 Metre Kum pistte gerçekleştirilen koşuda RAMPOLDI (Bosporus-Deep Sea/Distant Relative) ikinci olurken, DEEP FOREST (Mountain Cat-Deep Sea/Distant Relative) üçüncü, TROJEN HORSE (Avangard-Dancing Master/Royal Abjar) da dördüncü oldu. Kazanan AYDEMİRHAN için koşunun bitiriş derecesi 1.40.09 olurken, farklar 1 Boy – uzak - 2 Boy şeklinde gerçekleşti.

8 Eylül 2009 tarihinde Ankara-75. Yıl Hipodromu’nda katıldığı Şartlı-1 Koşusu’yla yarış hayatına başlayan 6 yaşındaki AYDEMİRHAN, kariyerinin 69. yarışında üst üste 3., toplamda ise 22. birinciliğini elde etti. Safkan, son olarak 5 Ocak 2013 tarihinde Adana-Yeşiloba’da katıldığı Kurtuluş Koşusu’nu (A3) kazanma başarısı göstermişti.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim