IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

SONA YAKLAŞILDISONA YAKLAŞILDI
Tarih : 27.01.2013 09:02  - Benzer Haberleri Göster

Sneijder'i kadrosuna katarak dünya transfer piyasasını sarsan Galatasaray, Drogba'yı da renklerine bağlamak için Güney Afrika'ya çıkarma yaptı
Sarı-Kırmızılılar’da çilek mevsimi bitecek gibi görünmüyor! Wesley Sneijder’i transfer ederek dünya futbol piyasasını sallayan Galatasaray, bir büyük ismi daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor: Didier Drogba...
 
Chelsea’yi Şampiyonlar Ligi’nde adeta tek başına şampiyonluğa taşıdıktan sonra Çin’in yolunu tutan 34 yaşındaki futbolcu, senelik 23 milyon Dolar kazandığı Shanghai takımından ayrılmaya karar verdi.
 
Bunun için alacaklarına karşılık olarak bonservisini alması beklenen Drogba’ya en ciddi talip Galatasaray.

Fanatik'in iddiasına göre; göre önceki gün İstanbul’a gelerek Başkan Ünal Aysal’ın oteli Les Ottomans’ta Sarı-Kırmızılı yöneticilerle buluşan Pierre Frelot, daha sonra Afrika Kupası’nın oynandığı Johannesburg’a uçtu. Ancak Frelot bu kez yalnız değildi, yanında Bülent Tulun, Sinan Kalpakçıoğlu ve menacer Ceylan Çalışkan da vardı.
 
Yıllık 5 milyon Euro
Tarafların burada bir araya geldiği ve pazarlık aşamasının geçildiği öğrenildi. Eğer anlaşma sağlanırsa, Drogba’nın bonservisini kulübünden alması durumunda Fildişi Sahilli futbolcu yıllık 5 milyon Euro karşılığında Sarı-Kırmızılı formayı giyecek.

KAYNAK:AJANSSPOR


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim