IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

DANSİNG RİVER, ALİ KARABUCAK KOŞUSUNU KAZANDIDANSİNG RİVER, ALİ KARABUCAK KOŞUSUNU KAZANDI
Tarih : 08.01.2013 12:20  - Benzer Haberleri Göster

6 Ocak Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu’nda düzenlenen Ali Karabucak Koşusu’nu (KV - 7 / D) Nevzat Seyok’un sahibi olduğu DANSING RIVER (Unaccounted For – Volda River / Mujtahid) isimli kısrak, jokeyi Harun Kılıçarslan ile kazandı.

4 ve yukarı yaşlı safkan 9 İngiliz kısrağın katılımıyla 1900 metre kum pistte gerçekleştirilen 46.500 TL ikramiyeli koşuda GRAND EXPECTATIONS (Grand Ekinoks - Morris Code / Lost Code) ikinci olurken, YEGANE (Divine Light - Violent Girl / Aristocrat) üçüncü, ACTARGO (West By West - Ortagena / Strike The Gold) da dördüncü oldu. Kazanan DANSING RIVER için koşunun bitiriş derecesi 2.04.83 olurken, farklar 1 Boy-2.5 Boy-1 Boy şeklinde oluştu.

19 Kasım 2011 günü Adana-Yeşiloba Hipodromu’nda katıldığı Maiden koşuyla yarış hayatına başlayan DANSING RIVER, kariyerinin 19. yarışında 7. birinciliğini elde etmiş oldu. Bugüne kadar kazanmış olduğu tüm birincilikleri jokeyi Harun Kılıçarslan idaresinde kazanan kısrak, son olarak 24 Kasım 2012 günü Yeşiloba’da katıldığı 2100 Metre Kum Pistteki Adana Barosu Koşusu’nu (KV-8 / S) kazanma başarısı göstermişti.

ALİ KARABUCAK

Türkiye Jokey Kulübü’nün eski başkanlarından H.Basri Karabucak’ın babası merhum Ali Karabucak, Çukurova Bölgesi’nin atçı ve yetiştiricilerinden biri olarak yarışçılığımızın gelişmesine büyük katkılarda bulunmuştur. Kendisini anısına düzenlenen bu koşu vesilesi ile bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim