IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

ARSENAL MANUNİTEDE ÇALIŞTIARSENAL MANUNİTEDE ÇALIŞTI
Tarih : 09.04.2012 07:34  - Benzer Haberleri Göster

ARSENAL 1-0 MAN.CİTY

Premier Ligde zirve mücadelesi veren M.City, deplasmanda Arsenale 1-0 mağlup oldu ve şampiyonluk umutlarını oldukça zora soktu. M.City, lider M.Unitedın 8 puan gerisinde kalırken, Arsenal ise ligde 3. sıraya yükseldi.

Premier Ligde zirve mücadelesi veren M.City, deplasmanda Arsenale 1-0 mağlup oldu ve şampiyonluk umutlarını oldukça zora soktu. M.City, lider M.Unitedın 8 puan gerisinde kalırken, Arsenal ise ligde 3. sıraya yükseldi.

Mücadeleye ev sahibi Arsenal çok etkili başladı. Rosicky in organize ettiği ataklarla gol arayan Arsenal, ilk 45 dakika boyunca en net pozisyonunu ise kornerden buldu.

Soldan kullanılan köşe vuruşunda Van Persie iyi yükseldi ve kafa vuruşunu yaptı. Filelere giden top, son anda Arsenalli Vermaelenin sırtına çarptı ve üst direkten döndü.

Bu pozisyonun ardından City, oyundaki dengeyi sağlamaya başladı. Ancak Balotelli in Songa sert hareketini hakem görmüş olsa Manchester City, kalan dakikaları 10 kişi oynayabilirdi.

Devrenin sonuna doğru üstünlüğü de ele geçiren konuk takım Manchester City, Balotelli ile 2 gol pozisyonu buldu. Arsenal savunmasının arkasına hareketlenen Balotelliden önce Szczesny çıktı ve uzaklaştırdı. Diğer pozisyonda ise Balotelli, kornerden gelen topa vurdu. Ancak Arsenal savunması çizgiden çıkardı.

İlk 45 dakika boyunca gol sesi çıkmadı ve tansiyonu yüksek mücadelede soyunma odasına, golsüz eşitlikle gidildi.

Şampiyonluk yarışından kopmamak için mutlaka 3 puan almak zorunda olan Manchester City, ikinci yarıya hızlı girdi. Aguero ile net bir fırsattan yararlanamayan Manchesterın mavi temsilcisi, 63üncü dakikada ise kalesinde büyük bir tehlike yaşadı.

Songun harika pasıyla topla buluşan Robin Van Persie in kafa vuruşu, direkten döndü. Bu pozisyonun ardından kontrol yeniden Arsenalin eline geçti. 70inci dakikada ise Van Persie in golü, ofsayt nedeniyle geçerli sayılmadı.

76da ise Arsenal inanılmaz bir gol kaçırdı. Ceza sahasının sol tarafından boş durumda kalan Theo Walcottun vuruşu direkten döndü. Dönen topu tamamlamak isteyen Vermaelen, boş kale yerine topu Rosicky in üzerine vurdu. Rosicky de istediği vuruşu yapamayınca Arsenal, yüzde yüzlük gol pozisyonunu cömertçe harcadı.

Artık maçın sonlarında ise sahneye Mikel Arteta çıktı. Ceza sahası dışında topla buluşan Arteta, çok sert vurdu ve Arsenali 87inci dakikada 1-0 öne geçirdi.

Maç boyunca golden daha fazla beklenen şey de 90ıncı dakikada gerçekleştir ve Mario Balotelli, bu kez Sagnaya yaptığı hareketin ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Zorlu 90 dakika, Arsenalin 1-0lık üstünlüğüyle tamamlandı ve Londra ekibi puanını 61e çıkararak, ligde 3. sıraya yükseldi. Manchester City ise bu puan kaybının ardından, bitime 6 hafta kala, ezeli rakibi Unitedın 8 puan gerisine düştü.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim