IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

AYSAL KURAYI YORUMLADIAYSAL KURAYI YORUMLADI
Tarih : 20.12.2012 01:53  - Benzer Haberleri Göster

Aysal kurayı yorumladı!

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Schalke kurasını değerlendirdi, transfer hakkında açıklamalar yaptı, TT Arena zemini hakkında da konuştu...
Ntvspor'a konuşan Aysal'ın Ajansspor tarafından derlenen sözleri şöyle;
"Hayırlısı olsun diyelim, gönlümden geçen ilk olarak Schalke ile oynamaktı. Almanya'da kendi taraftarımızın ağırlıklı olduğu bölgede oynamak ve eşit güçlerin mücadelesi olacağı için, ortada bir maç olarak değerlendiriyorum. Bu kura çekiminden memnunum. İnşallah devamı gelir, başarılı olacağımıza inanıyorum, takımımıza ve teknik kadromuza güveniyorum. İnşallah her şey bizim düşündüğümüz plan ve stratejiler doğrultusunda gelişir".
 
"Maçlar bitmedi, Trabzonspor maçından sonra teknik heyetin hangi bölgelere kimleri istediği yönünde bilgi alacağız. Yönetim olarak teknik heyetin isteklerini yeterine getirmek. Şimdiden ön çalışmalarımız oldu ama gerçek anlamda Trabzonspor maçı sonrasında asıl kararlarımızı alacağız.".
 
"Büyük isimler peşinde koşmak yerine, pragmatik olmak ve bu kurgu içinde kimin bize faydalı olacağını görmemiz lazım. Bazen büyük isimler gelip başarılı olamıyor bu takıntıda olmamak lazım. Devre arasına girer girmez faydalı olacak isimleri kadroya sokmak amacındayız. İsim ve şöhret beklentisinde olmayalım. Eder konusunda kendimizi zorlayacağız".
 
"Stadı komple yenileme kararı aldık, zemini 80 santimetre kadar elden geçirip drenajı yeniliyoruz. İÜ raporunu da açıklamıştık, buradan bütün detaylar anlaşılabilir. Beşiktaş maçını yakalamazsak bile bu riski de alarak stat zeminini yapacağız".
 
-Radyospor'a da konuştu-
Radyospor'da 'Hattrick' programına değerlendirmelerde bulunan Ünal Aysal, 'Schalke ile eşleşmekten son derece mutluyuz. Kuradan önce gönlümdeki takım Schalke idi. Orda Türk taraftarlarda bizi yalnız bırakmıyacaktır. Transfer, konusunu Trabzonspor maçından sonra değerlendireceğiz" dedi.

KAYNAK:AJANSSPOR
 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim