IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

GALATASARAYIN RAKİBİ BELLİ OLUYOR!GALATASARAYIN RAKİBİ BELLİ OLUYOR!
Tarih : 20.12.2012 09:02  - Benzer Haberleri Göster
Galatasaray'ın rakibi belli oluyor!
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 eşleşmeleri, İsviçre'nin Nyon kentinde yapılacak kura çekimiyle belirlenecek ve Galatasaray'ın rakibi netleşecek..
Şampiyonlar Ligi'nde 9 ülkeden toplam 16 takımın katılacağı kura çekimi, TSİ 12.30'da başlayacak. Statüye göre grup liderleri, bu turda ilk maçlarını deplasmanda oynayacak. Aynı gruptan çıkan veya aynı ülke federasyonuna bağlı ekipler birbirleriyle eşleşemeyecek. Çeyrek finale kalma mücadelesi anlamına gelen son 16, çift maçlı eleme usulüyle oynanacak. İlk maçlar 12-13 ve 19-20 Şubat, rövanş maçları ise 5-6 ve 12-13 Mart tarihlerinde oynanacak. 

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint Germain (Fransa), Schalke 04 (Almanya), Malaga (İspanya), Borussia Dortmund (Almanya), Juventus (İtalya), Bayern Münih (Almanya), Barcelona (İspanya) ve Manchester United (İngiltere) kura çekimine seri başı olarak katılacak. 

-Galatasaray'ın muhtemel rakipleri- 
Galatasaray, statü gereği aynı gruptan çıkan İngiltere'nin Manchester United ile eşleşemeyecek. 

Kuraya ikinci torbadan girecek sarı-kırmızılıların muhtemel rakipleri arasında Paris Saint Germain (Fransa), Schalke 04, Borussia Dortmund, Bayern Münih (Almanya), Barcelona, Malaga (İspanya) ve Juventus (İtalya) yer alıyor. 

Çeyrek final kuraları, 15 Mart'ta çekilecek. Şampiyonlar Ligi'nin final maçıysa 25 Mayıs'ta İngiltere'de Wembley Stadı'nda oynanacak.KAYNAK:AjansSpor


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim