IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

BU KEZ GALATASARAYDAN TRANSFER!BU KEZ GALATASARAYDAN TRANSFER!
Tarih : 19.12.2012 09:45  - Benzer Haberleri Göster

Bu kez Galatasaray'dan transfer!
Süper Lig'de geride kalan haftalarda arzuladığı başarıyı yakalayamayan Trabzonspor için ilginç bir transfer haberi medyaya yansıdı..
Son yıllarda Galatasaray'a yıldız oyuncularını kaptıran Trabnzonspor, bu kez Galatasaray'dan futbolcu mu alacak? 

İddialara göre Vittek, Cech ve Henrique gibi oyuncularla yollarını kesin olarak ayırma kararı alan ve yerli isimleri kadrosuna katmak isteyen Bordo-Mavililer’in listesinde Galatasaray'dan Gökhan Zan ve Sabri Sarıoğlu da var. 

Star'ın haberine göre, listesinde çok sayıda oyuncu olan, Eskişehirspor’dan Alper Potuk için girişimlerini sürdüren, G.Antep’le Sapara’ya karşılık Muhammet ya da Serdar Kurtuluş’u takas etmeye çalışan yönetimin, Gökhan Zan ve Sabri için bu haftaki maç sonrası Galatasaray’la temasa geçeceği öğrenildi. 

Karadeniz temsilcisinin Volkan Şen’in ayrılma ihtimaline karşı ise Kasımpaşa’ya Özer Hurmacı’nın transferi için teklif götürmeyi düşündüğü kaydedildi. 

-Şener'in de aklında- 
Bu arada bugün Hürriyet'te bir açıklaması yayınlanan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Galatasaray'la olan transfer sorunun halen aklında olduğunu açıkça dile getirdi. 

Şener, "O olayların sıcaklığı hala devam ediyor. Zaten unutmak da mümkün değil. Evet, pazar günü Trabzon’a keyifli bir takım gelmiyor. Bu Trabzon adına bir realite. Burak ve diğer olaylar hala unutulmadı. Benim için en azından bu böyle ve kulüp adına bunlar önemli olaylar. Galatasaray’ı eski G.Saray gibi düşünmüyoruz. Bunları hiçbir zaman da unutamam" dedi. 

Bu açıklamaların ardından, Sabri ve Gökhan Zan hakkındaki girişimler daha da merak edilmeye başlandı.Kaynak:AjansSpor


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim